Elrontottam mindent??
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel minden jól ment. De hirtelen megváltozott. Alig keresett, ha szóltam neki akkor változtatott rajta. Mondta nekem hogy jól esik ha irok neki keresem. Egyszer igaz de massengeren irta hogy szeretlek, az első pár napba. Volt hogy mondta hogy ekkor meg akkor tali, de nem hozta szóba,mintha nem is lett volna emlitve. Utana vártam egy pénteki napon hogy irjon hol mikor tali, de semmi és később arra hivatkozott hogy engem várt hogy irjak neki. Múlt végén megvolt beszélve a tali, annyi volt hogy mikor indul el, és tali. De semmi, állitólag családi probléma volt. Másnap kissé összekaptunk. Mondtam neki hogy tartsunk kis szünetett. Ne keressük egymást. Erre nem irt semmit. De ha napi képet rakok fel a facen elsők között nézi meg.júl. 29. 20:24
1/1 anonim válasza:
Szerintem tartsatok szünetet, legalább addig, amig az általános sulit befejezitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!