Mindent elrontottam?
a középiskola életed során harmatos lópukit sem ér :)
Hidd el, tapasztalatból mondom!
Tanulj jól, jelentkezz át másik suliba évközben és minden meg lesz oldva! Csak ne aggódj! :)
'azok nem alkalmaznak ilyen teren is szakmakat'
A suli nem alkalmaz szakmát, valóban, egy szakközép iskola tanítana szakmát, de annak hiánya sem jelent semmit.
Én egy gazdasági karon tanulok, ingyenesen, annak ellenére, hogy egy közepes gimiből jöttem (ahol nem volt külön szakmai oktatás)
' Akkor mi legyen? Egy evet nem hagyhatok ki, viszont most ha oda mennek ahova nem szeretnek akkor egy evet elvesztegetek az életemből....'
Nem vesztegetnél el semmit... ígyis-úgyis tanulnod kéne, ezzel az egyébként csak FÉL évvel (még annyival sem, mert iskolakezdés után pár héttel már jelentkezhetsz is át)
sem veszítenél semmit, ha valóban 'jó tanuló' vagy, akkor tanulni ott is fogsz.
Ha egy gyűjtőben sem tudnál egy bizonyos szintet teljesíteni, akkor nem vagy 'jó tanuló'.
Szóval ismétlem: nyugodj meg szépen, semmi komoly nem történt, nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy értsd mégis miért nincs semmi baj, de hidd el: ez semmit nem fog számítani.
Az első év egyébként is csak ismétlésről szól, ha tanultál eddig, semmi újat nem fogsz hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!