Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kedveltek Blackpink Jenniet?

Kedveltek Blackpink Jenniet?

Figyelt kérdés

Ha nem,miért?

Ha igen,miért?

Én kedvelem,azért mert szexi,aranyos,vonzó,szép alakja van,vicces,félénk...stb.

júl. 27. 20:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Kedvelitek*Autocorrect
júl. 27. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Helyzet függő, van amikor tökre bírom, de van olyan is amikor már kicsit idegesítő és sok.
júl. 29. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon szeretem mint előadó és énekes (ahogy a többi lányt is), de nem tudok interjúkat vagy videókat nézni tőlük. Feláll a szőr a hátamon a folyamatos cukiskodástól meg vinnyogástól. Tudom, hogy a fanatikus rajongóknak valamiért erre van igénye, de pl a born pink memoriesben is, egy rohadt mondtatot nem tudnak végigmondani normális hanggal.
aug. 5. 00:56
 4/9 A kérdező kommentje:

#2-es miből gondolod,hogy idegesítő

"Mindenki azt lát amit látni akar,könnyebb megítélni engem,mint hinni!"

-Kim Jennie❤️

szept. 28. 09:32
 5/9 A kérdező kommentje:
De amúgy megértem a válaszaitokat!köszönöm
szept. 28. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Ahogy a 3-as is leírta szintén számomra is ez a túlzottan kényes hangon való beszéd idegesít sokszor.

szept. 28. 09:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszi!
szept. 29. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek mindenkivel. Túl sokat cukiskodnak, már nagyon idegesítő. Még jó, hogy Lisa szólókarriert kezdett, mert hogyha nincsenek körülötte a lányok, akkor esküszöm, hogy ő a legnormálisabb mind közül.

Jennie a második legkomolyabb, hogyha nincsenek ott a lányok. Igazából szerintem Rosé rontja el a másik 3 lánynak a viselkedését az interjúkon, egyéb ilyen beszélgetős videókban stb. Ha ő nem lenne benne, akkor a Blackpink sokkal de sokkal jobb lenne, és szerintem a BTS-t is leköröznék. Ha Rosé nem lenne velük, akkor egy interjút is sokkal jobban le tudnának adni. De ez csak az én személyes véleményem. Megértem azt is aki egyetért velem, de azt is, aki nem.

szept. 30. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

8-as szerintem is Jennie az egyik legkomolyabb ha egyedül kell beszélnie, azt is mondanám, hogy ő beszél a legösszetettebben pl a legutóbbi interjúban ahol a ruháiról beszélt.

Azt nem mondanám, hogy Rosé hibája lenne hogy így viselkednek, pl ha megnézed a volgjaikat, mindegyik ugyanúgy viselkedik. (itt most kifejezetten arra gondolok, hogy minden egyes born pink memoriesnek legalább a fele abból áll, hogy valamelyik elindítja a felvételt, és csak néz a kamerába is mosolyog meg integet... falra mászok tőle) De szerintem is Rosé meg Jisoo aki az idegesítőbb a négyük közül.

okt. 1. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!