Kedveltek Blackpink Jenniet?
Ha nem,miért?
Ha igen,miért?
Én kedvelem,azért mert szexi,aranyos,vonzó,szép alakja van,vicces,félénk...stb.
#2-es miből gondolod,hogy idegesítő
"Mindenki azt lát amit látni akar,könnyebb megítélni engem,mint hinni!"
-Kim Jennie❤️
2-es vagyok
Ahogy a 3-as is leírta szintén számomra is ez a túlzottan kényes hangon való beszéd idegesít sokszor.
Egyetértek mindenkivel. Túl sokat cukiskodnak, már nagyon idegesítő. Még jó, hogy Lisa szólókarriert kezdett, mert hogyha nincsenek körülötte a lányok, akkor esküszöm, hogy ő a legnormálisabb mind közül.
Jennie a második legkomolyabb, hogyha nincsenek ott a lányok. Igazából szerintem Rosé rontja el a másik 3 lánynak a viselkedését az interjúkon, egyéb ilyen beszélgetős videókban stb. Ha ő nem lenne benne, akkor a Blackpink sokkal de sokkal jobb lenne, és szerintem a BTS-t is leköröznék. Ha Rosé nem lenne velük, akkor egy interjút is sokkal jobban le tudnának adni. De ez csak az én személyes véleményem. Megértem azt is aki egyetért velem, de azt is, aki nem.
8-as szerintem is Jennie az egyik legkomolyabb ha egyedül kell beszélnie, azt is mondanám, hogy ő beszél a legösszetettebben pl a legutóbbi interjúban ahol a ruháiról beszélt.
Azt nem mondanám, hogy Rosé hibája lenne hogy így viselkednek, pl ha megnézed a volgjaikat, mindegyik ugyanúgy viselkedik. (itt most kifejezetten arra gondolok, hogy minden egyes born pink memoriesnek legalább a fele abból áll, hogy valamelyik elindítja a felvételt, és csak néz a kamerába is mosolyog meg integet... falra mászok tőle) De szerintem is Rosé meg Jisoo aki az idegesítőbb a négyük közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!