Mit gondoltok Jenniről a Blackpinkből?
Figyelt kérdés
Én imádom,nagyon szeretem de nem ő a kedvencem!
Viszont sokan szeretik (Többség)
És vannak akik nem!
Ti milyennek tartjátok őt? Szerintetek milyen?
Önmagát mutatja?
Manipulál?
Amúgy lehet jó és rosszat is írni!
Kíváncsi vagyok,válaszoljatok a kérdéseimre is és,hogy milyennek találjátok!
márc. 6. 14:25
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki és kedves lány! Igaz a színpadon inkább a szexibb oldalát próbálja mutatni, de a való életben nagyon cuki! Nekem mindkét oldala tetszik!
2/8 anonim válasza:
Én személy szerint utálom a BP-t és azt gondolom Jennie-ről, hogy a színpadi munkája egy nagy nulla. Nem táncol, nem énekel, nem is értem miért mennek emberek a koncertjükre és fizetnek vagyonokat a jegyekért. Ha ingyen lenne a jegy, akkor sem mennék el a koncertjükre.
3/8 anonim válasza:
# 2 Amugy én láttam egy videót (nem tudom mennyire igaz amit mondtak benne) amiben azt mondják hogy a YG igyen osztogatta a bp koncerjegyeket csak hogy telthaz legyen.
4/8 anonim válasza:
Most miért pontoztátok le az 1es válaszom? A kérdésre válaszoltam! És még pozitívan is!
5/8 anonim válasza:
Nekem ő a kedvencem. Aranyos, kedves, vicces de azért van komoly oldala is és szerintem nagyon keményen dolgozik de ezt sokan nem értékelik.
6/8 anonim válasza:
"Mindenki azt lát,amit látni akar,könnyebb megítélni engem,mint hinni."
-Jennie Kim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!