Valószínüleg az esküvőn vagy a kreatív fotózáson meg lesz a menstruációm, milyen nagyobb betétet ajánlotok (nem éjszakai)?
Eddig attól féltem, hogy majd az esküvőn jön meg, de sanszos, higy inkább a pár nappal későbbi kreatív fotózásba rondít bele. Ez azért lenne rosszabb, mivel az esküvőn itt-ott mégiscsak lenne legalabb wc a közelben, illetve jobban van. aki tudna segíteni a ruha miatt is. De kreatívon, ha kint leszünk erdőközelbe vagy síkabb területen, akár órákig stb., hiába lesz egy két segítő, nem tudom, hogy lenne komfortos megoldani pl egy betétcserét.
Gondolkodtam éjszakai betéte, de az ugye inkább hosszú. Nekem meg általába az a problémám, hogy hiába helyezem el szépen a betéte a bugyiba, nyílván ahogy jön megy az ember, a comb néha "átformálja, összébb hajtja" és emiatt a combom belsejénél, a bugyi szélén kifele jön, aminek nem kéne, akkor is ha nem feltétlen erős a vérzés.
Na és ilyen átázást nagyon nem szeretnék. Ajánlanátok valamit?
Tampont plusz betét.
Ha bő a ruhád, akkor az jó megoldás, hogy a bugyira húzol egy kisnadrágot (ilyen kis testhezálló sportnadrág, táncosnadrág), az a helyén tartja és nem mozdul el.
Tampont nem igazán szeretem, illetve, ha valóban a kb a fotózáson tetőzne, ahol nagy valószínűséggel korlátozott lesz a "mosdóba" jutási lehetőség, szerintem a tampon kevésbe higiénikus és macerásabb is, mint egy betét.
A kis nadrág jó ötlet azt vettem is már, azonban ha tényleg kicsit átázik az ember, hiába réteges a fehér ruha, félek hamar átütne ha úgy veszem észre. :/
Libresse éjszakai
Vagy vegyél eldobható menstruációs bugyit, az az Always-nek van, Rossmannban kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!