Miért hirdet valaki a hardveraprón ha utána nem képes válaszolni?
Figyelt kérdés
Fura emberek vannak ha én pl hirdetést adok fel és valaki ír ha nem is azonnal de válaszolok.Múlt hét pénteken találtam egy hirdetést vadi új 1 éve vásárolt pc ház eladó szinte féláron sose volt használva mert van neki másik... Rá is írtam az illetőre 2 nap múlva be is jelentkezett de válasz semmi,írtam kétszer a hirdetés alá is meg még privát üzenetet de válasz semmi pedig ma is volt bejelentkezve. A hirdetés 4 hetes nem hiszem,hogy senki nem jelentkezett rá már csak azért se mert rám írt egy srác,hogy nekem válaszolt e az eladó mert neki nem írt választ.Na most ez akkor kamu eladó lenne vagy csak hirdeti de nem eladó a cucc?2024. júl. 23. 12:38
1/5 anonim válasza:
Ugyanígy jártam a napokban, 500+ pozitív értékelésű hirdető, de egy szóra nem méltat, hogy 'ne várj a semmire, hülyegyerek'. De ennyiből még nem kell általánosítani, biztos hogy nem mindenki ilyen. Sokszor ki szokták az értékelésekben emelni, hogy ki mennyire rugalmas, alapos és gyorsan reagál-postáz.
2/5 A kérdező kommentje:
itt 13 értékelés van de mind pozitív csak nekem ez fura mert másnak sem válaszolt pl aki rám írt annak sem.Isten igazán akkor felesleges fent a hirdetése.Úgy hallottam van pár csaló már itt is pl kölcsön veszik a pénzt kamu termékeket hirdetnek később igaz vissza utalják de addig használják a pénzed.Sőt állítólag olyan is történt már,hogy profilt vásároltak amin több száz pozitív értékelés volt,mióta ezeket megtudtam kicsit megrendült a bizalmam a hardverapróban is.Nekem ha ír valaki érdeklődő levelet mert árulok valamit a minimum egy válasz de az ilyen faszok kitesznek mint ez a pc ház hirdető is.
2024. júl. 23. 12:46
3/5 A kérdező kommentje:
Prohardver simán elintézte ennyivel ,jelentettem az eladót "Az eladó régi és aktív tagja az oldalnak"
4 szakmai, 0 közösségi, 0 piaci, 0 blog és lokál
Nekem ez nem tűnik nagyon aktívnak a régi regisztráció ellenére sem
Szerintem inkább ez az aktív tagság pedig én 6 évvel később regisztráltam mint a kedves eladó
12354 szakmai, 343 közösségi, 10 piaci, 173 blog és lokál
2024. júl. 23. 13:50
4/5 anonim válasza:
Ez csak a hozzászólás statisztika. Aki nem akar csevegni az oldalakon, annak ez mind nulla lesz. Mellette még aktívan hirdethet, a kettő nem üti egymást.
5/5 A kérdező kommentje:
4/
ja annyira aktívan hirdet,hogy van 13 pozitív értékelése nekem meg vagy 60
2024. júl. 23. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!