Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet és hogy győzzem...

Ez mitől lehet és hogy győzzem le ezeket a félelmeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy lány akibe szerelmes voltam és mindig ha rám néz akkor megijedek és elnézek és ha szembe jön velem elfutok és hogy győzzem le ezt?

Nagyon lámpalázas is vagyok azt is hogy győzzem le?

Van emberektől való félelmem hogy győzzem le?

És szokott néha a nyakam görcsölni pld rám néz az a lány (csak nála) akkor a nyakam úgy begörcsöl mint ha meghalnék és ha rosszra gondolok akkor is, mi a probléma?

2024. júl. 21. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még!
2024. júl. 21. 16:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem konkrét nekem
2024. júl. 21. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg az orvossal.
2024. júl. 21. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
...
2024. júl. 21. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert izgulsz ha ránézzel és szégyenlős vagy, és azt gondolod hogy "jajj mit gondolhat rólam" (például azért mert őt nézted). Az hogy izgulsz ha rád néz az azért is lehet mert félsz az emberektől ahogy írtad, valószínűleg azért hogy mit gondolhatnak rólad. Bár kort nem írtál, de ez inkább fiatalkorban fordul elő hogyha szerelmes vagy nagyon valakibe és például rád néz izguln, félni fogsz.
2024. júl. 21. 22:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok és bevallottam neki és ő mondta hogy ő nem és letiltott azért is nézek el mindig és félek
2024. júl. 22. 00:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Röhög azon hogy menekülök írta régen messengeren a kis ... most gyűlölöm őt
2024. júl. 22. 00:09
 8/8 A kérdező kommentje:
És nem nézem soha ő ha rám néz nem merek oda nézni csak előre és a nyakam begörcsöl
2024. júl. 22. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!