Hogyan küzdjem le a félelmeket?
Volt több olyan helyzet, amikor megaláztak. Sokszor nem álltam ki magamért, mert féltem, hogy elveszítem az embereket magam körül, ha beszólok nekik és lecseszem őket.
Hogyan legyen önbecsülésem? Néha úgy érzem, nagyon tudok ragaszkodni emberekhez, és nehezen teszem túl magam, ha rossz véleménnyel vannak rólam. Pedig többször hallottam, hogy le kell tudni szarni azokat, akik hátráltatnak minket az életben.
Általában nagyon kritikus vagyok magammal. Szeretnék ellazulni végre. Tanács?
A stabil önbecsülés nem garancia arra, hogy meg tudsz oldani minden problémát, de mindenképpen nagy segítség ahhoz, hogy a problémáidat a lehető legjobban oldd meg.
Ne kövesd el azt a hibát, hogy egész életedben saját magad ellensége maradsz!
Sokan úgy élik le az életüket, hogy háborúban állnak saját magukkal, mert nincsenek kibékülve azzal, amilyenek, és nincsenek meg az eszközeik arra, hogyan változtassanak a helyzeten.
Ezek az emberek folyton a rossz dolgokra fókuszálják a figyelmüket, és nem is sejtik, hogy pont ez az a magatartás az, ami a problémáikat létrehozza.
Ezek az emberek képtelenek élvezni az életet, bizonytalanok, mindig mindenben a legrosszabbra számítanak, nem tudják elképzelni, hogy velük valami jó is történhet, állandó küzdelemben állnak saját magukkal. És mindez azért van, mert nincs egészséges önértékelésük, nem tanulták meg elfogadni magukat a hibáikkal együtt, nincsenek megelégedve a testükkel, a képességeikkel és azzal, ahol tartanak éppen az életükben. Folyton mérgesek, elégedetlenek, és tele vannak sérelmekkel, amiket képtelenek elengedni.
Ideje van a megértésnek. Itt az ideje, hogy lerázd magadról a negatív önképet, és új szintre emeld az életedet!
Miközben fejlődsz, változol, és az önbecsülésed növekszik, nemcsak egyre jobb emberré válsz, hanem az álmaid is mind elkezdenek valóra válni.
Hozd meg azt a döntést, hogy új szintre emeled az életedet!
Biztos vagyok benne, hogy téged is értek csalódások, igazságtalanságok, különféle fájdalmak az életedben, és tudod, milyen az, amikor a negatív gondolatok lehúznak és a keserűség fogságában tartanak.
De ez megváltoztatható!
Megtanulhatod újra szeretni önmagadat, megtanulhatod, hogyan alakítsd át az önmagadról kialakított képet olyanná, ami inspiráló számodra, megtanulhatod, hogyan növeld az önbizalmadat és hogyan növeld a boldogságszintedet.
A Sorsfordító önbecsülés könyvben található gyakorlatok által állandóan táplálod az önbecsülésedet, sorsfordító események, lehetőségek, emberek fognak megjelenni az életedben, akik és amelyek abban támogatnak, hogy egy olyan életet teremts meg magadnak, amilyenre szíved mélyéből vágysz.
onbecsules-temakor-1-cikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!