Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik nem mennek sehova sem...

Akik nem mennek sehova sem nyaralni, ti mit csináltok nyáron?

Figyelt kérdés
Én gimnazista vagyok, megyek diákmunkára augusztusban de ezenkívül ötletem sincs, hogy mit kezdjek magammal. Először tanultam a nyelvvizsgára de mivel végig tanultam ezt a 9 hónapot, ezért ezt elég hamar meguntam. Ötletek?
2024. júl. 20. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
gyakorizunk
2024. júl. 20. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozok.
2024. júl. 20. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt mint az év többi napján :)
2024. júl. 20. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Diákként nyilván másabb az élet, mint mikor felnőtt vagy és fixen dolgozol.

Én diákként nyáron KRESZ-t tanultam (így mikor élesben kellett tanulni és vizsgázni egyből átmentem 70/75 ponttal), segítettem a háztartásban, megtanultam főzni (ez szintén hasznos lesz a későbbiekben), haverokkal lógtam, diákmunkáztam és új embereket ismertem meg.

2024. júl. 20. 18:24
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
71%

Dolgozom. Semmi szabim nincs pluszban. Kb havi 2-3at veszek ki bebaszàs gyanànt.

Amit a szabadidőmben csinàlok: tervezés, f@szverés.

2024. júl. 20. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Xboxozok 0-24-be
2024. júl. 21. 05:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Hétköznap dolgozok, hétvégente meg buli. Illetve ha kiadják a 2 hetes szabadságot, akkor elmegyünk fesztiválozni, az nem tudom, hogy mennyire számít nyaralásnak.
2024. júl. 21. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!