A kérdések örökre megmaradnak vagy egy idő után törlődnek?
A saját listádból törlés csak azt a listát érinti, az oldalról nem törlődik egyik kérdés sem, és nincs rá opció. Ezt a Szabályzat és GYIK is lefedi - előbbit olvasnod kellett a regisztráció során is -, hogy saját felelősségre írsz ki kérdéseket, melyet utána nem tudsz törölni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/help
"Törölhetem-e az általam feltett kérdéseket?
A Saját kérdéseid listából a kérdést eltávolíthatod a kérdés sorának végén található X ikon megnyomásával, ha már nem szeretnéd nyomon követni a rá érkezett válaszokat. Ezzel a kategórialistákból nem tűnik el a kérdés, de a saját kérdéseid közül igen."
Akkor törlődik egy kérdés, ha azt valaki jelenti a moderátoroknak, és azt törlendőnek ítélik meg. Más esetben addig fent marad a neten, míg az oldal működik.
Örökre.
Én időutazó vagyok, most jártam hatmilliárdban, a Föld már rég elpusztult, de a kérdések még megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!