A hosszú ideig megválaszolatlanul maradó kérdések, illetve a nagyon régiek, amikre évek óta nem érkeznek új válaszok, egy idő után törlődnek, vagy végleg megmaradnak?
Mit gondolsz? :P
Ez jelenleg a legrégebbi, megválaszolatlan kérdés az oldalon: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
és az oldalon 2016 október 21-én indult.
Szóval nem gondolnám, hogy törölnek bármit is, azokon kívül, ami nem idevaló.
Nem törlődnek, bármikor lehet még rájuk válaszolni.
Szerintem felesleges lenne őket lezárni.
Lehet, hogy a kérdező már nem figyeli a több éves kérdést, de más felhasználóknak még segíthetnek a válaszok.
"Nem törlődnek, bármikor lehet még rájuk válaszolni.
Szerintem felesleges lenne őket lezárni.
Lehet, hogy a kérdező már nem figyeli a több éves kérdést, de más felhasználóknak még segíthetnek a válaszok."
A lezárás nem az eltüntetését jelentené, hanem hogy már nem lehet hozzá írni.
Láttam nem egy olyan kérdést, ami több éves, és már mindenkinek érdektelen, elavult, s valaki szükségét érzi, hogy valami hülyeséget írjon hozzá.
#4: de ha nem lehet már hozzá írni, az gyakorlatilag olyan, mint ha törölnék, nem? :D Fent van egy kérdés teljesen feleslegesen az oldalon, mert válasz nem érkezett rá, és már válaszolni sem lehet rá.
Én inkább azt csinálnám, hogy néhány hónap után küldenék egy értesítő e-mailt az illetékesnek, hogy ha még mindig aktuális a kérdés, akkor hosszabbítsa meg, ha nem, akkor 2 hét után törlődik.
Maradnak végleg, ne is töröljék, jó ez így ahogy 2006 óta van.
2# Na most, hogy azt a 2007-es kérdést ide belinkelted, tuti nem fog sokáig megválaszolatlanul maradni, valaki majd csak azért is ír hozzá valamit, hogy legyen válasz ott xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!