Miért van az,hogy "sokak" szerint Taehyung(BTS) a "legjóképűbb"férfi?
Figyelt kérdés
Azt is tudom,hogy már 2szer is kiválasztottak a "világ legjóképűbb férfiának",pedig sztem a BTS tagok közül,nem ő a legjóképűbb.Szerintem JK és Jin sokkal jóképűbb nála.
Nem utálom Tae-t,nagyon szeretem,de ez már túlzás,hogy egy Dél-koreai K-pop idol lett 2SZER is a világ legjóképűbb férfia!
MIÉRT?
2024. júl. 16. 15:33
1/11 A kérdező kommentje:
Most tudom,hogy a rajongók le fognak lázadni engem.De nekem is van egy véleményem,nem mindenkinek lehet ugyanaz az ízlése,fogadjatok el!
Mellesleg Tae is jóképű,DE nem a legjókepűbb
2024. júl. 16. 15:35
2/11 anonim válasza:
Minden a véleményen függ. Ha az embereknek V tetszik a legjobban (kinézetre), akkor őt fogják választani. De talán amiatt is, mert beleillik egy adott ország szépségideáljába, jelen esetben Amerikáról beszélünk, mert mégis csak ők állítják össze ezeket a listákat és főként amerikai férfiak szerepelnek rajtuk. Jin és Jungkook, a BTS visual-ja inkább a koreai szépségideálnak felel meg, mint az amerikainak (ha érted, mit mondok). Taehyung lett kimondva a leghelyesebbnek, nekünk pedig ezt így "el kell fogadni", akkor is, ha más véleményen vagyunk, vagy ha azt gondoljuk, hogy nem kéne listázni a helyességi szinteket.
3/11 anonim válasza:
"nem mindenkinek lehet ugyanaz az ízlése,fogadjatok el!"
Ehhez képest te sem vagy hajlandó elfogadni a többség véleményét, akkor mástól se várd el.
4/11 anonim válasza:
A szépség teljesen relatív, attól hogy egy szenny-médiumban pár ember őt választja a világ legjóképűbb emberének attól még nem lesz az. Rákerestem szándékosan, nekem pl. az ilyen nőies, gyíktestű "férfiak" akiket egy tavaszi szellő felborít full nem jönnek be, ellenben a kigyúrt, szakállas alfa-hímektől elolvadok.
5/11 A kérdező kommentje:
De,megértem...nem kell állandóan kötözködni,oké drága?
Köszönöm válaszaitokat!
2024. júl. 16. 18:07
6/11 A kérdező kommentje:
#2-es,értem a válaszodat.De már nem Taehyung a legjóképűbb...az asszem 2022-ben vagy 2020-ban volt???Nem tudom pontosan...de azt tudom,hogy már 2szer is ő lett
2024. júl. 16. 18:10
7/11 anonim válasza:
Egyébként egyetértek veled. Szerintem is Jin jobban néz ki, Taevel is baj, de vannak helyesebb tagok is a bandában.
9/11 A kérdező kommentje:
#8-as,ki?
2024. júl. 21. 10:39
10/11 Vanadinit válasza:
Őszintén szerintem is Tae a legjóképűbb, de tudom hogy másoknak más néz ki jól. Húgomnak pl. Jk a kedvence. Ha 2x megválasztották, akkor az azt jelenti hogy akkor a többségnek ő tetszett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!