Mennyi esélyt láttok erre?
Figyelt kérdés
Megneztem a YouTubeon egy videót hogy Marics Peti meg a Stana Alexandra csak barátok voltak állítólag végig, a videó végén pedig volt egy olyan kérdés hogy szerintünk ki illene hozzá. Na most az egyik kommentelő azt mondta hogy ő arra járt amikor Steiner Kristóffal csókolózott elméletileg…
Kinézitek amúgy ezt belőle hogy tényleg így is történt?
2024. júl. 14. 01:49
1/21 anonim válasza:
Komolyan ettől jobb nőt nem kapott?
2/21 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, de itt elfelejtettem asszem leírni, hogy a Maricsról és a Steinerről állítottak ilyet hogy ezt csinálták
2024. júl. 14. 02:15
3/21 anonim válasza:
A múltkor Desh-el állították ezt róla, vagy egy másik sráccal talán. szerintem nem csinálnák olyan helyen ahol ezek a kommentelők látnak őket
4/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van, de abban azért lehet van valami hogy ő fiúkkal is van
Sokan mondanak ilyet róla és szerintem nem alaptalanul
Nem tudom te ezt hogy gondolod vagy mi a véleményed erről
2024. júl. 14. 02:23
5/21 anonim válasza:
Akkor azert dobta Toth Andit mert nem volt farka 😂😂🤣🤣🤣
6/21 anonim válasza:
Tóth Andi csúnya is, nem csak farka nincs.
7/21 A kérdező kommentje:
Nem hanem érted valószínű volt valami baj is köztük biztos oka volt erre de mindegy a kettőjük dolga. Meg ezt a dolgát hogy néhanapján fiúval is együtt szokott lenni nem nagyon vállalja fel mert ez egy olyan dolog amivel nem igazán dicsekszik az ember igazából egy hálószobatitok
2024. júl. 14. 08:16
8/21 anonim válasza:
Így van.
Lányok még büszkén fel is vállalják ha biszexek.
9/21 A kérdező kommentje:
Hát ez is így van mindkét nem másképp működik. Valami a lányoknál elfogadottabb jobban valami meg a fiúknál
2024. júl. 14. 08:30
10/21 anonim válasza:
Lányoknál több minden elfogadott
Náluk csak a ribiség van elitélve, de ennyi. A többi minden a fiúknál a nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!