Hogyan lesz valakiből sztár?
Azariah
Youtube-on vlogolgatott, kamasz korától, aztán talán elkezdte felrakni a zene projektjeit is, producerek rátaláltak, láttak benne fantáziát, aztán a többi meg jött már magátol.
Köszi a válaszokat!:)
Azt hallottam az ismerősömtől, hogy a mai Magyarországon már nem is nehéz azzá válni, mert szinte csak 20% tehetség a többi kinézet nagyjából meg szerencse és ismeretség… a mai fiatalok már a képzetlen bunkókat szeretik, de én meg nem akarok ilyen lenni az itt a fő probléma
Ismerősöd több évtizedes szakmai mutal rendelkező producer? Vagy milyen szemponbol mérvadó hogy mit hallottàl tőle?
Ez a csak 20% tehetség duma meg inkább ilyen coping szóveg olyanoktol akiknek tehetsége sincs, de ennek elismerése helyett inkàbb ràfogjàk arra a sikertelenségüket hogy nem szépek és nincsenen kapcsolataik.
Hát akár ez is lehet
Nem, az ismerősöm nem híresség amúgy, de azt mondta, hogy el tudna képzelni hírességnek
Visszatérve erre a 20% tehetségre, szerintem azért mondta, mert ha jobban megnézzük ezeket a mai “magyar” sztárokat… hát inkább hagyjuk, amit leművelnek, tuti nem lenne nehéz elérni a szintjüket (gondolok itt például arra, hogy Majka, Marics Peti, Manuel stb)
"ezeket a mai “magyar” sztárokat… hát inkább hagyjuk, amit leművelnek, tuti nem lenne nehéz elérni a szintjüket (gondolok itt például arra, hogy Majka, Marics Peti, Manuel stb)"
Ezzel csak az a baj, hogy mindenki ezt mondogatja, de egyik sem tudja utànuk csinàlni.
Ezzel nem azt mondom hogy ezek az előadók jók, de akik arról böfögnek hogy ugyan ezt ők os megcsinàlnàk fura mód egyik sem a szórakoztatóiparbol él.
De mindenki elött ott a lehetőség, meg lehet próbàlni. Ha nem jön be még mindig lehet mantràzni hogy "persze mert nekem nem voltak kapcsolataim'.
Amúgy az lenne még a kérdésem, hogy tudnak annyi dalt kitalálni, amiket énekelnek?
Vagy mások írják nekik? Esetleg külföldről valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!