Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy valaki esetleg barátkozni/haverkodni szeretett volna veletek és ti elutasítottátok?

Figyelt kérdés

Én nemrég csináltam egy ilyet, amúgy okkal, mielőtt bárki is azt hinné rólam, hogy egy antiszociális köcsög vagyok. Szó sincsen erről, csak nem jött be a stílusa egyszerűen

Hasonló veletek?

2024. júl. 12. 12:34
 1/4 anonim válasza:
Pont így történt velem is. Mindkét nemmel. Szerintem mindenkinek jobb ha letisztázom, hogy nem jön be a stílusa. Persze sértődik, de neki se kell több energiát feccolnia belém feleslegesen, meg nekem se húzza az agyam.
2024. júl. 12. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokszor. Munkahelyen.

Normálisan viselkedek, köszönök, a gondolataimban elmerülve hagyom hogy beszéljenek. Mindig rám nyomulnak..

Nem értenek a szép szóból, az a vége hogy el kell küldenem őket a jó q anyjukba. Értetlen, ostoba, nálam általában 20 évvel öregebb apukák, ocsmány férgek. Ha nem egy munkahelyen dolgoznánk, szóba sem állnék velük.

Szerintem egy munkahelyen mindenki próbál normális viszonyt fenntartani a többiekkel. Nem kellene ezt félreérteni, és azt gondolni hogy tuti dugni akar vele az illető.

Barátkozás-

Szintén munkahely. Semmi közös nincs bennünk és lógjunk már együtt munka után..

Minek, hogy hallgassam még a kölykéről a kegyetlen unalmas sztorijait ingyen? Munkaidőben elviselem, háttérzaj. Na de ingyen, szabadidőmben...

2024. júl. 12. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Emberek vagyunk, s van jogunk igent és nemet is mondani. Nem ilyan nagy ügy.

Sokaknak mondok nemet. Egyszerűen, ha unszimpatikus valqki, nem igen vagytok egy húron, hát ez van.

Vannak emberek, akiknél meg szinte tudod is és érzed is, hogy "nah, ennek az ismerkedésnek van jövője".

Ahol nem így van off.

Tudom mik az igényeim. Ennyi.

A fordítottját is el tudom fogadni, ha nekem mondják a nemet. Nem halok bele és tiszteletben tartom döntését.

Jómagam pl nem szeretem az értelmetlen fecsegést/pletyit, a buta embereket, a hobbi nélkülieket, az alkohol és cigi fogyasztókat, bunkókat, stb

Amit a legjobban nem szeretek, amikor előadja, hogy csak barátkozni akar, de háttér szándékkal, pl dugni akar, ismeretség/protekció, pénz kellene neki, párkapcsolatban reménykedik, holott már elején offos volt számomra és kimondtam őszintén.

Szeretem a környezetemet tisztán tartani a lelkemig. Igaz ez tárgyaktól az emberekig.

Merni kell nemet mondani, hogy jobb legyen számodra.

Megannyi embert látok feleslegesen stresszelni"jaj, jön x-y, de nincs kedvem hozzá", vagy itthoni grillsütéskor egyik ismerősünk magával hozott még valakit...

Bocsi, nem vlt se meghívva, se kérdezve, hogy jöhet-e, szia neki vagy sziasztok, ha együtt távoztok.

Bunkó vagyok? Nem. Miért? Mert inkorrekten ide hoz egy számomra amúgy se jófej embert, aki csak azért jött, mert ingyen kaja stb...

Ez az ismerősöm már nem véletlen került ismerős kategóriába.

2024. júl. 12. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, ráztam már le embereket, mindkét nemből, és nem véletlenül. Egész egyszerűen tudni kell kezelni az embereket. Antipatikusak voltak számomra (#3 olyan szó nincs, hogy unszimpatikus, szóval gondolom az antipatikus szót szeretted volna megfogalmazni 😉).
2024. júl. 12. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!