Elutasitottam és ezért haragszik rám?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki csak szexet akart tőlem. De elutasitottam, facen ismik maradtunk. Egy dolog miatt irtam neki, kedvesen válaszolt. De mikor édesanyja állapotárol kérdeztem, megmondta hogy mi van vele. De meg se kérdezte az érdeklődést. Én megköszöntem volna. Lehet hogy az elutasitastól volt ridegebb??2024. máj. 30. 19:49
1/8 A kérdező kommentje:
Köszönte azt szetettem volna irni. Bocsanat
2024. máj. 30. 19:50
2/8 anonim válasza:
én se szoktam, miért tenném? plusz forgalom, minek köszönnék meg mindent?
3/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy az elutasitás miatt haragszik.
Lehet ő is olyan mint én, hogy családi magánügynek tartjuk a szülők hogylétét és nem szeretjük ha róluk kérdezősködnek.
4/8 anonim válasza:
Nem értem, miért jó túlgondolni egyszerű dolgokat.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy kérdeztem hogy hogyan van, hanem hogy beigazolodott hogy sulyos beteg e?
2024. máj. 31. 02:23
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak túl gondolod ezt,elfelejtette vagy nem volt ideje sokat írni.
7/8 anonim válasza:
Figyi, csak szexet akart... Nem akar veled tracspartizni, nem érdekled őt.
Érted?
8/8 anonim válasza:
Tudom, nem mai kérdés már, de:…
Vigyázz, a férfiak is bolondok! Csak a szexre mennek többségben sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!