Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudom sehol sem...

Miért nem tudom sehol sem megvenni a trónok harca III. kötetét a Kardok vihara c. könyvet?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta keresem már és sajnos azt a kiadást amit én szeretnék sehol sem találom. Hogy értsétek a fekete borítós könyvet keresem aminek az elején egy farkas van körülötte pedig ilyen zöld. Néztem mindenféle könyvesboltban és néztem facebookon meg vinteden de mindenhol csak az újabb kiadást találom. Vajon ez miért van?

Ui.: Ha valakinek van esetleg eladó ebből a kötetből az mindenképp jelezze. (nagyon örülnék neki:D)

2024. júl. 10. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Mozgó könyvárusoknál keresd, menj le hozzájuk minden nap. Igaz nagy malac kell hozzá, de felbukkan néha igazi kincs.
2024. júl. 10. 12:56
 2/2 anonim válasza:
Moly. hu-n is próbáld meg, hátha 😊
2024. júl. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!