A Vampire Knight mangáját magyarul hol lehetne megvenni/elolvasni? Régóta keresem de csak 1-2 kötetet találok.
Ezen elérhető a 3. és 7. kötet. A libri oldalán megtalálhatók a kötetek, azonban valami elpattant a fejükben, hogy 6-8 ezret kérnek el darabért. Én anno libriben vettem meg, 2000 ft-ért. Azóta már eladtam, mert kinőttem belőle, csak foglalta a helyet. Megnéztem előbb neten, a 3 és 7. köteteken kívül nem sok helyen van emberi áron, ami 2000 ft.
Ajánlom, nézz szét facebook csoportokban. Eladó könyvek, animés cuccok, stb. Anno ott adtam el a mangáimat, és nem csak én voltam az egyetlen. Szerintem te is rátalálnál a hiányzó darabokra.
nem értek egyet azzal miszerint nem népszerű manga mivel rengetegen keresek állandóan.
"Mondoconon is a még raktáron levő cuccokat próbálják elsózni horror áron."
na itt látszik, hogy mondoconon még csak a mangás pult közelében sem jártál. normál 2000 Ft/db áron árulnak minden mangafanos mangát és minden 4. ingyen van ráadásul. Ha meg megveszed az egész sorozatot egyben majdhogynem féláron adják oda, és ez minden conon így szokott lenni. Plusz a karszalagból 2X 1000Ft levásárolható a mangás pultnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!