Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egymás mellet kell tusolnunk...

Egymás mellet kell tusolnunk de nincs válaszfal. Baromi szégyenlős vagyok mások előtt. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Most iratkoztam be a kollégiumba. Körbe is vezettek minket. Megmutatták a tusoló és nem volt a zuhanzok között függöny meg semmi. Én baromi szégyenlős vagyok, tehát nincs az az isten, hogy én mások mellet fürödjek. Ilyenkor mit lehet tenni? Le lehet ezt küzdeni? Vagy csinaltathatok oda függönyt?

júl. 8. 00:03
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Ne fürgyé le 🤣
júl. 8. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha te nem azért mész zuhanyozni, hogy mást stírölj, akkor logikusan feltételezhetnéd, hogy más se azért van ott, hogy téged nézzen, hanem hogy a saját segge alól mossa ki a koszt

Eleinte, amíg nyersz egy kis rutint, próbálj meg olyan időben menni, amikor kevesen vannak, igazítsd az órarendedhez, nem kell kötelezően lefekvés előtt menni

Én koliban volt, hogy napközben zuhanyoztam, mert akkor nem volt senki, este tömve volt és helyem sem lett volna

júl. 8. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Kivárod amíg senki nem lesz a fürdőben.
júl. 8. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Hajnali 3-kor
júl. 8. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
melyik kolesz ez?
júl. 13. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyankor kell menni, amikor kevesebben vannak.

Ez az a helyzet, amiben neked kell majd rugalmasabbnak lenned. Idővel hozzá fogsz szokni. Egy kollégiumot nem fognak miattad átépíteni.

júl. 17. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!