Építettem egy búbos kemencét ilyan nagy lapos lyukacsos válaszfal téglából a kérdésem az hogyha begyújtom nem e fog felrobbani, vagy széjjel repedni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 19:50
1/2 anonim válasza:
begyújtod és futás !! aztán vársz egy biztonságos fedezékben 23,5percet,azután , nem tudom,lehet egyszer felrobban és csak úgy repkednek a hamubansűlt pogácsák világunkat elpusztitva
2/2 sheex válasza:
Felrobbanni az agyagból épített tud. Annak kell egy másfél hét száradási idő. Meg elsőnek csak sima tüzet rakj fából, utána nyomasd a faszenet meg fújtatót. Az agyag 600 fokon veszti el végleg a benne tárolt vizet és akkor ég ki. Mondjuk te téglából építetted, szóval az már eleve ki van égetve és nem robban fel. Viszont szerintem szét fog repedni, mert nem bírja annyira a hőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!