Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudom eltávolítani?

Hogyan tudom eltávolítani?

Figyelt kérdés
A minap vettem egy ilyen emlék lenyomatot, rá teszed a tintás oldalát a papírra, a másik “fóliás” oldalára rá nyomod az ujjad, és akkor egy lenyomatot készít a papírra. Össze kentem itt ott egy kis foltban tintával a világos rózsaszín pólómat, hogyan tudnám kiszedni belőle a tintát, hogy közben a póló se sérüljön? Hogy ne úgy nézzen ki, mint ami ki lett hipózva.

júl. 5. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá,de mielőtt rá/beleszárad kéne kimosni vizes-folyékonyszappanos módon, önmagához dörgölős módszerrel, vagy ilyen mosószappan"téglá"val is lehet dörgölgetni, dörzsölgetni. Lehet pl áztatás is még akár hetekig is ha akarod,nemtom, ha ecetet rax a lavor vízbe, mennyivel oldja jobban, de minél hamarabb ezt a dörgölős módszert alkalmazni kéne rajta, hogy legalább halványodjon. Vagy, tintázd össze direkt más helyen is, akár pl piros színű tintával is, mintha direkt lenne olyan a dizájnja. :) Vagy akár hímezd ki, ahol már tintás. Nem muszáj a tinta vonalát követni, hímezhetsz fölé egy virágot is, hogy eltakarja, nemtom, mennyire fog látszani, meg mennyire sikerül majd profin.
júl. 5. 14:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Alkohol azt hiszem oldja a tintát.

Ha minden kötél szakad akkor próbálj gyógyszertári alkoholt (vagy bolti vodkát). Semmiképpen ne dörzsöld. Áztasd, ha oldódott ki, akkor kiönteni, friss alkohol, elvileg egy idő után kioldódik az összes.

júl. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!