Küldhetek foxposttal gyógyszert?
Figyelt kérdés
Egy doboz vényköteles Flector port kellene elküldenem.2024. júl. 2. 17:43
1/5 anonim válasza:
Miért ne küldhetnél? Sem a futár sem a cég nem tudja mi van a csomagokban azt küldesz amit csak akarsz.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szabályos vényköteles gyógyszereket másoknak küldözgetni, már eleve odaadni, de a futár nem tudja mi van a csomagban, így kiviszik.
4/5 anonim válasza:
Nem tul szabalyos, de gyakorlatilag nem nezhetnek bele orszagon belul, kiveve ha gyanus (melegszik, puffad, buzlik...).
5/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert egyszer adtam fel mást és akkor kiírt egy csomó mindent mit nem szabad küldeni. Csak nem találom azt a listát, de mintha arra emlékeztem volna, hogy nem szabad.
De akkor feladom köszönöm.
2024. júl. 2. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!