Kedves_ kérdése:
Mi a tapasztalat, amikor tovább szeded a fogamzásgátlót pl nyaralás miatt? (Vagy előrehozod 1 héttel) Rezia fogamzásgátló
Figyelt kérdés
Szeretném eltolni a menstruációm, de sosem csináltam még ilyet. Reziat szedek, ebben tud segíteni nekem valaki? Eltolni szeretném a mensit az kb 2 hét lenne, vagy előrehozni 1 héttel. Ki mit tapasztalt, ha pl előrehozta 1 héttel, nem volt köztes vérzés vagy ilyesmi? Ha tovább szedte 1-2 héttel nem volt rossz? Közérzet, hasfájás ilyesmi..?
Várom a válaszokat, de privát üzenetet is fogadok! Köszönöm szépen! :)
jún. 14. 06:39
2/2 anonim válasza:
Én rengetegszer csinálom ezt. Nem lesz közti vérzésed. Tovább szeded nem tartasz szünetet és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!