Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon megbántott, hogyan...

Nagyon megbántott, hogyan tudhatnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Alapból nagyon magányos vagyok és egyszer csak barátkozott velem egy ember, azt hittem hogy majd jó barátok leszünk meg minden mert kedves volt és én is az voltam. Aztán utána nagyon elhatárolodott tőlem. Aztán rá egy hónapra azt mondogatta mindenkinek hogy bunkó vagyok s hogy bunkó fejem van. Amit nem értek mert nem voltam vele bunkó, kedvesen álltunk egymáshoz, de nagyon megbántott hogy ezt mondta, nagyon gyakran jut az eszembe.

2024. jún. 30. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Ne legyél naiv.
2024. jún. 30. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért lennék naiv?
2024. jún. 30. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem nekem mondták hogy lebunkózott hanem volt rá egy két példa hogy valakivel beszélt és akkor mittomen ismertem azt az embert akivel beszélt és köszöntem neki ő meg hallhatóan mondogatta hogy bunkó vagyok meg bunkó fejem van.
2024. jún. 30. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
"azt hittem hogy majd jó barátok leszünk meg minden", ezért vagy naiv. Az összes eddigi barátomat (nincs sok) évek óta ismerem, kb. együtt nőttünk fel, sok időt eltöltöttünk már közösen. Ezért merem a barátaimnak vélni őket és megbízni bennük, nem pedig azért, mert random szimpatikusnak találtam őket egyszer.
2024. jún. 30. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem szabad senkit se beskatulyáznod, hogy nah ő a barátom lesz.

Minden emberi kapicsolat 2 féltől függ.

Addig, amíg nem alakul ki kölcsönös tényleges kötelék, addig ne hidd naívan s ne kategorizáld a másik embert.

Attól, hogy valaki kedves, emberséges és szóba áll másokkal pl veled is az nem egyenlő azzal, hogy seggre-pacsi-öri-bari.

Jómagam se szeretem, amikor ezen tulajdonságaimmal visszaélnek vagy/és többet akarnak. Pl barátságot, párkapcsolatot, stb.

Az ismerkedés folyamata nem pár perc, a végkimenetel pedig lehet bármi. Pl off, vagy csak szimpla ismeretség, barátság, párkapcsolat, szexkapcsolat, üzleti társ stb... Bármi.

Ismerősnek bárkit mondhatsz, azt is akit csak látásból ismersz, vagy csak pár szót váltott ember mondjuk boltos néni, portás... egészen a jót dumáltunk néha emberig.

Vannak naív emberek, akik észre se veszik, hogy "bunkók", pl az a férfi, aki a szimpla emberséges bánásmódom miatt elkezdett egy olyan kapcsolati formát rámhúzni, amit én egyáltalán nem is akarnék tőle. Nem veszik észre a határokat.

Van egy egészséges próbálkozási szint, de sokan átlépik ezt.

Lehet hasonlóan nyomtad rá az illetőre a barátság bélyeget tukmálva, erőltetve?

2024. júl. 1. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
emberi kapcsolat*
2024. júl. 1. 10:32
 7/7 A kérdező kommentje:
#5 én nem nyomultam, hisz ő jött oda hozzám barátkozni. Nem voltam vele bunkó, nem mondtam és nem is csináltam neki semmi rosszat.
2024. júl. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!