LGBT reklam a mozi varotermeben, mesefilm vetítese előtt?
Szögezzük le: semmi bajom senkivel szexuális beállítottsága mindenki maganugye. Én mindig is próbáltam nem megosztani az utcán a szexualis eletemet és szerencsére az emberek többsége hasonlóan vélekedik. Zavarba ejtő ha valaki utcán szarul, vagy taperolja a másikat.
Reklámozni a moziban a különböző szexualitásokat szerintem nem odaillő. Egy több ter
mes moziban szinte mindig van mese vetítve. Olyan sok fajta van már, h felét nem is tudom, h micsoda. Úgy érzem ezzel azt az üzenetet közvetítik, h normalis annak lenni. AZ a baj ezzel h a gyerekek és a tinik így be vannak kavarva teljesen. (A reprodukció érdekében szinte minden élőlény úgy van kialaktva h ellentétes neműek "vonzzak" egymást.) És ha valaki nem ebbe a csoportba tartozik azt 100%osan elfogadjuk, de nem mondhatjuk rá h így a normalis, és hogy így kellene lennie mindenkinek.
De elfogadni vmit és reklámozni h az a normalis szerintem nem fair a gyerekekkel szemben.
Hogyan varhatjuk el h becsatlakozzanak az örök körforgásba ha még a csapból is az folyik, normalis ha nem tartozol bele a csoportba.
Gondoljátok bele: hallasz a rádióban egy számot, amit utalsz. És minden nap akár többször is kénytelen vagy meghallgatni mert gyárban dolgozol és ezt játszak ott is. Egy idő után már dudolod majd az egesz szöveget beteve énekelsz. És már meg is szeretted a számot.
Ok mondtak meg neked h mit szeress. ...gondoljuk csak végig.
Továbbra is az a véleményem, hogy ez az LMBTQ egy kemény propaganda és a társadalom zürzavarba juttatása a célja.
És a médiák tulajdonosai csinálják, nem mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!