Mi a véleményetek azahriahrol?
Figyelt kérdés
jún. 29. 12:39
22/33 anonim válasza:
Oké, kaptál egy hasznos tanácsot és ez a válaszod
Többet úgy se kapsz
24/33 anonim válasza:
Vicces, hogy azt hitted, nem látjuk, hogy saját magadat akartad bevédeni
25/33 anonim válasza:
Vicces hogy Azahriah megveti a trash-t, meg kikéri magának hogy celebnek hívják. DE múltkor instan live-on DESH-el a szarásról beszélgettek, teszi fel a bugyuta shortjait, szóval a toitoi-s sztori egy a sok közül. Mi ez ha nem trash? Ha nem a celebek viselkednek így akkor kik?
27/33 anonim válasza:
#26 átkozott kiváncsiság miatt belekukkantottam, hogy megértsem miért szeretik ennyien. Talán probléma?🙂
28/33 anonim válasza:
Nem. Csak furcsa. Én telibefosom akiket nem kedvelem. Nem hogy még nézegetem őket. De persze te dolgod.
29/33 anonim válasza:
#28 Mert nyílván 0-24-ben Azahriah jár a fejemben🤣.
Nézd, nem lehet valamiről véleményt nyílvánítani úgy, hogy nem jársz utána a dolgoknak. Szerintem azzal semmi baj nincsem, ha olykor valamit kritizálok.
30/33 veszettkecske válasza:
5-ös válaszomban, júliusban mondtam, hogy már süllyed...mit ad Isten :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__12856248-mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!