Pesten hosszú távon hol lehet letenni a kocsit?
Figyelt kérdés
Pl ha a 7. kerületben költöznék akkor a kocsit nem tartanám a ház előtt,mert nem akarok parkolásra fizetni. Arra gondoltam tárolhatnám Újpesten a kocsit.De mégis ,hol lehetne biztonságosan otthagyni heti 5-6 napra?
(Csak akkor használnám a kocsit ha nagyon kell)
jún. 29. 00:41
1/6 anonim válasza:
Jobban jársz ha bérelsz a környéken egy garázst.
2/6 anonim válasza:
Bárhol leteheted, csak nem biztos, hogy ugyanott megtalálod, amikor újra érte mész!
3/6 anonim válasza:
#2 Megtalálhatja, csak nem épp olyan állapotban, ahogyan ott hagyta.:D
4/6 anonim válasza:
Campona P+R parkolo
Lattam ott Ford Mustangot a tulaj ott parkoltatja mar honapok ota neha megy vele egy kort
5/6 A kérdező kommentje:
1 köszi ilyen lehetőség eszembe se jutott:D Akkor utcán semmiképpen se lehet mert szét lopják?
jún. 29. 11:00
6/6 anonim válasza:
Van olyan környék ahol nem, és olyan is, ahol igen. Pl számomra nem gond, én is utcán parkolok az autómmal, mert nem fér bele a büdzsémbe egy garázsbérlés, és nem féltem, ha elutazok pár hétre, mert ismerem a szomszédaimat (társasház), legfeljebb annyi kár keletkezhet, hogy eltalálja egy gumilabda. Máskülönben napi szinten használom. Hosszabb távra mindenképp a garázst javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!