Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Le lehet egy (sosem hordott)...

Le lehet egy (sosem hordott) szandálnak cserélni az egész talprészét?

Figyelt kérdés

Vásároltam a Temun egy női szandált, aminek annyira rossz minőségű, puha a talpa, hogy járáskor összenyomódik, hordhatatlan. Vissza akartam küldeni, mivel hibás termék, de visszafizették árát és arra kértek, hogy ne küldjem vissza, tartsam meg, csináljak vele amit akarok. A felső része viszont nagyon tetszik (hisz ezért vettem meg). Ezért kérdezném, hogy egyáltalán lehetséges-e ilyesmi, hogy egy vadonatúj szandálnak eltávolítják a felső részét és egy új talpra helyezik?

(Mert ha ez eleve hülyeség, akkor el sem megyek vele a cipészig.)

2024. jún. 27. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan meg bírja csinálni, de egy maszek cipésznél ez annyiba kerül hogy kapsz érte 2 pár új szandált.
2024. jún. 27. 11:16
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
Ahogy #1 mondja, nem rentàbilis.
2024. jún. 27. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Annyi erőből csinálok egy újat. Emellett te meg annyit fizetnél rá, hogy nem érné meg neked se az a talp csere.

Hát... Ezért érdemes rendes helyen vásárolni.

2024. jún. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!