Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék ébrebben aludni?

Hogyan tudnék ébrebben aludni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon mélyen alszom én is és a férjem is és az éjjel nem vettük észre, hogy be sípolt az 5 hónapos babám légzésfigyelője.

Amikor sípolt, olyan volt, mintha azt álmodtam volna, hogy csörög valami ébresztő, így inkább át fordultam a másik oldalamra és aludtam tovább. Aztán mivel még mindig sípolt (max hangerőn), ki pattant a szemem, mert tudom, hogyha baj van, akkor össz-vissz 1,5 percem van közbe avatkozni….kb 15-20 percet sípolhatott, mire föl keltem. A férjem, meg egyáltalán nem ébredt rá föl. Szerencsére, csak oldalra volt fordulva a baba, azért nem érzékelte, de nagyon rémisztő, hogy ennyire mélyen alszom és ha tényleg éles riasztás lett volna, akkor nagy baj lehetett volna belőle.

Mit tudok ezzel csinálni?

2024. jún. 26. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak egy tipp, de szerintem az okosórák tudnak rezegve értesíteni. Ha a légzésfigyelőnek van applikációja és ott tud riasztani, akkor lehet jobban megérzed, ha a kezeden fizikailag (is) jelez valami.
2024. jún. 26. 23:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs applikációja. A sima Snuza Hero-t használjuk, ha nem vagyunk otthon (most éppen nyaralunk, azért használjuk ezt és nem a lapos légzésfigyelőt) és ahhoz, nincsen applikáció, csak a Snuza Hero 2-nek☹️
2024. jún. 26. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!