Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme ha az...

Mi az élet értelme ha az folytonos stressz és aggodalom,szenvedés?

Figyelt kérdés
Szerintem rengetegen vagyunk ezzel így nap mint nap,mit gondoltok?
ma 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is sokat agyaltam.Aztán oda jutottam hogy szarni rá,majd lesz minden ahogy lesz.1 életünk van,amit én személy szerint nem szenvedéssel akarok tölteni.Így próbálok ezeken felülemelkedni,néha kevesebb és néha több sikerrel
ma 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Az hogy változtass rajta
ma 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Az hogy értelmet adj neki
ma 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Az életem NEM "folytonos stressz és aggodalom,szenvedés", mert kerestem értelmet az életembe.
ma 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Kiélvezni belőle azt, amit lehet. Illetve ha számodra az élet folytonos stressz és aggodalom, szenvedés, talán ennek okairól nem ártana elbeszélgetned egy pszichológussal. Ne hidd, hogy másoknak könnyebb. Nekem sem az, viszont én magamtól is túl tudok lépni a hétköznapi baromságokon. Illetve gondolj csak bele, mennyivel rosszabb is lehetne. Ha például a harmadik világba születtél volna, ennél sokkal súlyosabb problémáid lennének, a priori.
ma 14:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nektek ilyen jó de attól még rengetegen vannak akiknek nem.
ma 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Akkor NEKIK kell változtatni az életükön, nem itt nyavalyogni!
ma 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
#6 Én is örülni fogok, ha megtanulsz majd mondatokat tagolni... Ez nem egy óvoda, sem pedig egy pszichodráma csoport, kérlek ezt tartsd szíves figyelmedben. És a te problémádra nem itt rejlik a megoldás.
ma 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
42%

Én azt szoktam mondani, hogy az élet olyan, mint a szerencsejáték: vannak jobb napok, nyerő szériák, de a végén a bank nyer mindig, mindig buksz, és sokkal többet buksz, mint amennyit nyertél a végére (plusz a halál még fix is ugye). Egyetlen kulonbseg, hogy az eletben a jo elmenyek azert mashogy raktarozodnak, megmaradnak, a szerencsejatekon nyert kis penzt meg total elveszted vagy elköltöd idővel. Az emlékeket, jó élményeket, baratokkal egy jo bulit v röhögést azt nem. Vagy egy utazas elmenyet. Hat ezekert a keves jo pillanatokert jo elni, azt azert nem allitanam, h megeri. De mivel nem magunk dontottunk igy, igy ha mar idegyapódtunk, akkor élvezzük ki. Legyünk azon, hogy minél elvezhetobb, szabadabb legyen, és keressük az elnenyeket, az endorfint. Ha nem igy latjuk, akkor sajnos csak a kötelet kereshetjük, mert befordulunk, mint a fene.

28/F

ma 16:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Menj pszihologushoz az majd feltárja mi a megoldás
ma 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!