Rúgtál már be ennyire?
Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan,hogy úgy berúgtatok hogy nem emlékeztetek semmire és másnap kiderült,hogy vmi ciki dolgot tettél?2010. okt. 30. 22:58
1/9 anonim válasza:
Ja :(:( Tegnap :(:( Olyan dolgot mondtam el egy embernek amit nem lett volna szabad :( Ráadásul nem is emlékeztem rá. Totál kiesett vagy 3-4 óra :S
17/F
2/9 anonim válasza:
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
ebben mi az olyan szörnyű?:O
amúgy nem, még részegen is józanul gondolkozok
3/9 anonim válasza:
hát apró ciki dolgok voltak, énekeltem meg ilyenek, de olyan vészes dolgot nem csináltam... Ha annyira részeg vagyok hogy megtegyem azt, ami nagyon ellenemre való, akkor márfizikailag nem vagyok kéeps megtenni mert valahol a földön fekszem.
4/9 anonim válasza:
rengetegszer. ma éppen nem.
-voltál már olyan részeg hogy egy nő szája helyett a hasát csókoltad meg?
-hajaj, még részegebb is!
5/9 anonim válasza:
@ 23:02
Nem a megfelelő témakörben volt a kérdés.
7/9 anonim válasza:
És? Szóltam. Áthelyezték. Nehéz volt kitalálni...
9/9 anonim válasza:
"És? Szóltam. Áthelyezték. Nehéz volt kitalálni..."
He? Én nem neked, hanem a kérdezőnek válaszoltam :D
Tehát: "Volt már veletek olyan"...
Volt. És?
Hasznos kérdésre még hasznosabb válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!