Első autó dilemma,tudnátok segíteni?
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni tőletek az első autóm kiválasztásában. Azzal szeretném kezdeni hogy nincs túl nagy keretem az autóra, két hónapja gyűjtők és körülbelül 2000-2500 €-ig (800k-950k Ft) szeretnék autót venni lehetőleg diesel-t.
Az eddigi autók amik tetszenek és gondolkozom rajtuk: Skoda Octavia 2(facelift előtti modell), Audi A3 8p (1.9tdi), Audi A4 B6 2.0 TDI,Golf 5
A legfontosabb szempont számomra a megbízhatóság lenne és a mérsékelt fogyasztás, mivel nagyobb távokat is szeretnék tenni az autóval és nem szeretnék úgy beülni, hogy attól tartok hogy az út szélén maradok valahol a semmi közepén. Nyilván tisztában vagyok vele hogy ennyi pénzért nem lehet csodát várni de ha esetleg valaki tudna ajánlani pár autót ebben az árkategoriaban azt megköszönném.
Légyszi ne oltsatok szét, elég tanácstalan vagyok a témában
Hasonló dilemma van nekem is. 700-800ezerig
Kis fiatalos bmw 316 (nekem bejön a forma)
Vagy az alábbi 206 1.6 sw kombi ami szintén bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!