Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Első autó dilemma,tudnátok...

Hiper128 kérdése:

Első autó dilemma,tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni tőletek az első autóm kiválasztásában. Azzal szeretném kezdeni hogy nincs túl nagy keretem az autóra, két hónapja gyűjtők és körülbelül 2000-2500 €-ig (800k-950k Ft) szeretnék autót venni lehetőleg diesel-t.

Az eddigi autók amik tetszenek és gondolkozom rajtuk: Skoda Octavia 2(facelift előtti modell), Audi A3 8p (1.9tdi), Audi A4 B6 2.0 TDI,Golf 5

A legfontosabb szempont számomra a megbízhatóság lenne és a mérsékelt fogyasztás, mivel nagyobb távokat is szeretnék tenni az autóval és nem szeretnék úgy beülni, hogy attól tartok hogy az út szélén maradok valahol a semmi közepén. Nyilván tisztában vagyok vele hogy ennyi pénzért nem lehet csodát várni de ha esetleg valaki tudna ajánlani pár autót ebben az árkategoriaban azt megköszönném.

Légyszi ne oltsatok szét, elég tanácstalan vagyok a témában

2024. jún. 22. 00:42
 1/5 anonim ***** válasza:
A megbízhatóság az állapot függvénye.
2024. jún. 22. 00:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez természetesen így van, itt inkább arra gondoltam hogy olyan autókra gondolok amiknek nincs túl sok gyári hibája vagy hasonlók. Itt igazából arra akartam kilyukadni hogy olyan autót keresek ami tapasztalatok és felhasználók alapján megbízható, nem egetrengetően drága bele az alkatrész és hasonlók. Nyilván használt autókba nem lát bele az ember de megvetel előtt le fogom csekkolni car verticalon és jól megnézni az autót mielőtt megveszem. Csak ötleteket szeretnék kérni,hogy átgondoljam a lehetőséget mielőtt bármibe is beleugranek.
2024. jún. 22. 01:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Toyota, de nem tudom ennyi pénzért mit adnak.
2024. jún. 22. 08:24
 4/5 anonim válasza:

Hasonló dilemma van nekem is. 700-800ezerig

Kis fiatalos bmw 316 (nekem bejön a forma)

Vagy az alábbi 206 1.6 sw kombi ami szintén bejön

[link]

2024. jún. 22. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A japán márkákat javasolnám. Valóban elpusztíthatatlanok.
2024. jún. 22. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!