BMW M5 E60 első autónak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 19:41
2/5 anonim válasza:
Ha van rá pénzed.. Haverom R1 et vett első motornak.. Amúgy undorító ez az autó pláne mióta 520d re váltottak a cigányok a zöldséges merciről..
3/5 anonim válasza:
ha van elég pénzed a rengeteg üzemanyagra akkor rajta amúgymeg nemtudom hány éves lehetsz mert 1értelmű hogy első autónak vmi kis lájtos autó kell ami nem drága és ha töröd akk olcsón megvan nem eszik sokat nem igényes ehhez képest egy 5ös bmw eléggé necces:D
4/5 anonim válasza:
Egy R1 első motornak sokkal gázabb, mint bármilyen autó első kocsinak. A barátod nagyon felelőtlen volt, amikor megvette.
5/5 anonim válasza:
Igen az volt,felelőtlen.Ők azok akik amúgy meg szoktak halni rajta mert nincs meg bennük a kellő alázat és a tapasztalat ehhez a brutális teljesítményhez!
Én sok-sok tízezer km-t lemotoroztam már de még én is előre köszönnék egy R1-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!