Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az Eszterházys hallgatóktól...

Barthafanni kérdése:

Az Eszterházys hallgatóktól kérdeznék?

Figyelt kérdés

4. Félévemet töltöm az egyetemen gyógypedagógiai tanulóként, és az Anatómia II. nem sikerült a 2. félévben, akkor 2 vizsgaalkalmat biztosított csak a tanár, és idén vettem fel újra, de az idei vizsgaidőszakban most megyek 3-jára belőle vizsgázni, ha egybe nézzük akkor ötödjére, de idén csak harmadjára.

Az iskolai szabályzatbam azt írták hogy 5. Javítóvizsga esetén kicsaphatnak. Itt úgy értik, hogy az összesen másik tanévben rosszul sikerült vizsgával együtt az 5.? Vagy egy félév során?

Mert azt is láttam hogy egy tárgyat 6x lehet felvenni, de ha 5. Rosszul sikerült javító vizsga után kitesznek akkor hogyan?

En az anatomiabol most készülök az ötödik vizsgára, ha az első vizsgát nem nézzük javítónak, akkor javító az a 4. összesen a két félév alatt és kicsit beparáztam hogy mi lesz most.

Köszönöm ha valaki válaszol.

2024. jún. 21. 00:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!