Nem unják még a Retró rádiósok, hogy mindennap ugyanaz azok a számok szólnak többször is? Nekem már annyira unalmas, hogy inkább mást hallgatok.
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 11:42
1/8 anonim válasza:
Tojnak rá.A kívánságműsorba sem kérhetsz számot,csak üzenhetsz.Tiszta gagyik.
2/8 anonim válasza:
Mióta nem retró zenéket játszanak, már inkább nem hallgatom őket. Nagyon gagyi lett.
3/8 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha nem csak a híres számokat játszanák, hanem egy előadótól, bandától az átlagos 9 albumból szinte bármelyik számokat. De lehet akkor nem hallgatnák annyian ezeket a rádiókat. Ha megnézed amiket játszanak, az összes az amit 2000 előtt játszottak a diszkókban. 30 évig szinte ugyan azok mentek a diszkókban is
4/8 anonim válasza:
Én sem hallgatom már őket. Főként Bochkorér miatt, nekem egyáltalán nem szimpatikusak. Bochkorék előtt szerettem a rádiót. És egyetértek a #3-al
5/8 anonim válasza:
Azért feltenném a kérdést, hogy más rádióknál ez másképp van? Nem. Ugyanazokat az értéktelen számokat ismétlik. És nem vagyok nagy rádióhallgató, reggelente munkába menet szoktam hallgatni, hogy el ne aludjak, csak a negyvenedik alkalommal hallgatni valami elcsépelt szart nem épp szórakoztató dolog.
6/8 anonim válasza:
Én is tettem már fel ilyen kérdést, mert irodában muszáj Retrot hallgatnom, mert a kollégák azt szeretik.
Legszívesebben lerúgnám a rádiót, annyira unom, hogy minden nap ugyanaz a 30-40 szám megy. Ráadásul mindenkitől a leghíresebb 1-2 szám. Fel nem tudom fogni, hogyan képesek emberek minden nap hallgatni ezt a szutyok rádiót.
Azt meg végképp nem értem, mit esznek az emberek Bochkoron. Egy borzasztóan korlátolt, tájékozatlan ember jó nagy arccal. 60 évesen is ezt óvodás szintű gúnyolódó "humort" nyomja.
7/8 anonim válasza:
Nekem abból van nagyon elegem hogy csak ezt az 1 Justin Timberlake számot játszák. Pedig ez elött is voltak számai.
8/8 anonim válasza:
Engem az idegesít hogy nem adnak Blue, Tlc, Destiny's Child, Sugababes. Számokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!