Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kihagytam a...

Mit tegyek ha kihagytam a tritticot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlthét pénteken kezdtem a tritticot szedni úgy adta az orvos hogy 4 napig 1/3-ad utána 5.naptól a 8-ig napig 2/3ad aztán pedig egész. Éppen tegnap jàrt le a 4 nap tegnap kellett volna emelnem az adagon, de elkaptam valami nyavaját negyven fokos lázam volt sok gyógyszert beszedtem így nem is a tritticon járt az eszem , elfelejtettem bevenni. Mára már jobban vagyok , legalábbis nincs lázam, most folytathatom ugyanott, hogy mostmár 2/3-ad szemet veszek be úgyhogy 1 napot kihagytam?

#Trittico #Adagemeles
jún. 19. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Hivd fek az orvosod, és kérdezd meg. Egyébként nyilvan az lett volna a cél, hogy fokozatosan legyen emelve az adag, igy hogy egy napig nem szeded, masnap meg dupla adagot szedsz be, valoszinüleg nem teszel jot. DE Biztosat az orvos fog tudni mondani
jún. 19. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam hívni de nem vette fel, ezért nem tudom mit csinàljak szedjem úgy ahogy kell vagy hagyjam ki ma is míg el nem érem, vagy hogy csináljam
jún. 19. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
ki ne hagyd, a legkisebb rossz az, ha folytatod 1/3addal
jún. 19. 18:52
 4/9 A kérdező kommentje:
És nem folytathatom a 2/3-dal? Igazabol az 1/3tol nem sok mindent ereztem
jún. 19. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:

A Gyogyszereknek van egy felezési ideje. Ennek talan 6-12 óra.

Azt jelenti nagyon leegyszerüsitve, ha bevettél 1 gramm hatoanyagot, akkor 12 ora mulva már csak fél gramm van benned. A kövi 12 óra után már csak 0,25 gramm. Ha folyamatosan szeded, akkor a szervezeted hozzászokik, könnyebben emelhető az adag. Ha kihagysz egy napot, akkor alacsonyabb szinten lesz a gyógyszer a szervezetedben, ha ilyenkor adsz rá egy dupla adagot, felborithat. Biztonságosabb egy harmadot bevenned, és holnap beszélni vele, hogy hogyan tovább. Ugye az se biztos, hogy jo, hogy sok mas gyogyszert beszedtél, gondolom nem nézted meg, hogy szedhetőek el trazodon mellett, illetve a 40 fokos láz az elég durva, amiatt is keresned kellett volna az orvost.

jún. 19. 20:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Annyit mondtak ha nem megy le akkor van baj, a láz lement.

Ma sem jelentkezett. Utána olvastam az algopyrint elvileg lehet szedni, de mivel elég sokat bevettem a fejfájás és láz miatt így nem mertem megkockáztatni mellé a tritticot. De akkor ma beveszek 1/3ot holnaptol emelem kettőre

jún. 19. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Ah de abba hagyom én mióta elkezdtem szedni úgy fáj a fejem hogy az borzalmas
jún. 20. 07:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"Igazabol az 1/3tol nem sok mindent ereztem"

Akkor megis? Kellhet ido amig hozzaszokik a szervezeted, ha mellekhatas van, egyeztess az orvosoddal.

jún. 20. 07:50
 9/9 anonim válasza:
Nekem 11 nap után jöttek a mellékhatások. Gyakori vizelesi inger,étvágytalanság,hányinger,öklendezés,bőrömön olyan érzés mintha forró tűvel szurkálnák. Az egésznapos kábaságról és szédelgésről nem is beszélve valamint a felerösödött a pánikom is. Nem mertem elindulni sehova.
jún. 26. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!