Mit tegyek ha kihagytam a tritticot?
A Gyogyszereknek van egy felezési ideje. Ennek talan 6-12 óra.
Azt jelenti nagyon leegyszerüsitve, ha bevettél 1 gramm hatoanyagot, akkor 12 ora mulva már csak fél gramm van benned. A kövi 12 óra után már csak 0,25 gramm. Ha folyamatosan szeded, akkor a szervezeted hozzászokik, könnyebben emelhető az adag. Ha kihagysz egy napot, akkor alacsonyabb szinten lesz a gyógyszer a szervezetedben, ha ilyenkor adsz rá egy dupla adagot, felborithat. Biztonságosabb egy harmadot bevenned, és holnap beszélni vele, hogy hogyan tovább. Ugye az se biztos, hogy jo, hogy sok mas gyogyszert beszedtél, gondolom nem nézted meg, hogy szedhetőek el trazodon mellett, illetve a 40 fokos láz az elég durva, amiatt is keresned kellett volna az orvost.
Annyit mondtak ha nem megy le akkor van baj, a láz lement.
Ma sem jelentkezett. Utána olvastam az algopyrint elvileg lehet szedni, de mivel elég sokat bevettem a fejfájás és láz miatt így nem mertem megkockáztatni mellé a tritticot. De akkor ma beveszek 1/3ot holnaptol emelem kettőre
"Igazabol az 1/3tol nem sok mindent ereztem"
Akkor megis? Kellhet ido amig hozzaszokik a szervezeted, ha mellekhatas van, egyeztess az orvosoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!