Kinek milyen tapasztalata van a TRITTICO nevű antidepresszánsról? Depresszióra és szorongásra írta fel az orvos, de nem tudom be merjem e venni, annyi mellékhatása van.
Én március elején kezdtem el szedni.
Hát. Egyelőre nem írok semmit, mert még szeretnék várni valamennyit, mielőtt véleményt alkotnék.
Mindenesetre azt mondom, vedd be nyugodtan, én egyáltalán nem tapasztaltam sok mellékhatást, sőt kellemesen meglepődtem, mert nagyon kevés volt.
Major depresszióra szedtem, de mivel alig segített, kb. egy hónap után kénytelen voltam váltani.
Hát, tipikusan a depresszió tüneteit produkáltam, néhány éve kezdtem el antidepresszánsokat szedni, amik sokáig csodálatosan működtek, csak aztán visszatértek a problémáim (most nem fogom részletezni a miérteket, nem titok, nem azért, csupán elég komplikált és hosszú lenne leírni), közben pszichiátert is váltottam, aki a Trittico-t ajánlotta nekem legelőször.
De kérdező, a tünetek, amiket leírtál, gyógyszer szedése mellett jelentkeznek? Mert akkor okvetlenül menj vissza az orvosodhoz, és cseréljétek le. És igen, ezt mind okozhatja a szorongás.
Mielőbbi jobbulást kívánok!
En két napig szedtem, majdnem meghaltak tőle, szívdobogás, nyugtalanság, egyik sem jo.
Most valdoxant szedtem de semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!