Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem merek újra strandra menni...

Nem merek újra strandra menni mi tegyek?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve nem voltam strandon azért mert előző nyáron durva testképzavarom volt. Most már nőiesedtem, nyúltam, híztam is kilóba (gondolom izom) de kinézetileg fogytam. Sportosabb alakom lett és félek a hogy hátha lesz pedo aki megbámul.

2024. jún. 19. 09:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Te mennyit szoktál más emberek kinézetével foglalkozni nyílt helyeken? Mármint olyan helyen ahol csomó ismeretlen ember van. Egy pillantás? esetleg max 5mp? És ezek után mennyi ideig emlékszel rájuk? Nem tudom te hogy vagy vele, ismeretlen embernél ha ránézek szerintem olyan nincs hogy 10mpnél tovább nézzem, és egy 5 perc után már teljesen kiment a fejemből, és szerintem ezzel szinte mindenki így van. Ja és kit érdekel mások mit mondanak
2024. jún. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!