Nem merek újra strandra menni mi tegyek?
1 akkor még évekig nem mész, csak ezért?
2 szerinted az utcán nem néznek meg?
3 ekkora fhasz kérdést...
Oké zsoké akkor ezt megbeszéltük
1 amúgy rájöttem hogy mégis kövér vagyok úgyhogy ezt a nyarat is kihagyom
2 nem szoktam kiöltözni
3 igazad van tényleg
Úgy is lehet strandra menni, hogy mondjuk kötsz magadra, vagy felveszel egy strand kendőt.
Én elmennék a strandra, és nem foglalkoznék azzal, hogy ki mit gondol.
Nem hiszem, hogy a strandon csak olyanok mászkálnak, akiknek tökéletes a teste. :) Nem Bikini modellek járnak oda.
Hány cm vagy és hány kg?
Utolso nagyon tetszik a magabiztossagod nagyon tisztelem <3
177cm és 69kg sokan nem hiszik el hogy 69 vagyok ugy ertve elvileg kevesebbnek nezek ki. Izmosabb vagyok, szinte nem birok magamon hajat fogni. Inkabb a genetikammal van a baj de nem tudok mit tenni :(
Inkább a lelkeddel van baj. Szerintem nyugodtan menj ki, először rövidebb időre.
Ha nem történik semmi, nem szólnak rád, akkor nyugodtan mehetsz.
#5 Aranyos vagy, de hidd el, én se vagyok a magabizotásság minta példánya, de igyekszem. :)
Ezzel a magasággal, és kg-val egyáltalán nincs okod aggódni.
Hidd el sokszor nem az számít hogy nézel ki, hanem maga a megjelenés.
Egy lány akin van +20 kg, de magabiztos a megjelenése, az igazán megnyerő tud lenni, az én véleményem szerint.
Ahogy a #7-es írta, lelkeddel van még dolgozni való, ami persze baromi nehéz és melós. De kívánom a legjobbakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!