Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem merek újra strandra menni...

Nem merek újra strandra menni mi tegyek?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve nem voltam strandon azért mert előző nyáron durva testképzavarom volt. Most már nőiesedtem, nyúltam, híztam is kilóba (gondolom izom) de kinézetileg fogytam. Sportosabb alakom lett és félek a hogy hátha lesz pedo aki megbámul.

2024. jún. 19. 09:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, zakkant picsa senkinek se kell.
2024. jún. 19. 09:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Rendben megnyugottam, köszii
2024. jún. 19. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1 akkor még évekig nem mész, csak ezért?

2 szerinted az utcán nem néznek meg?

3 ekkora fhasz kérdést...

2024. jún. 19. 10:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Oké zsoké akkor ezt megbeszéltük

1 amúgy rájöttem hogy mégis kövér vagyok úgyhogy ezt a nyarat is kihagyom

2 nem szoktam kiöltözni

3 igazad van tényleg

2024. jún. 19. 10:20
 5/11 anonim válasza:

Úgy is lehet strandra menni, hogy mondjuk kötsz magadra, vagy felveszel egy strand kendőt.

Én elmennék a strandra, és nem foglalkoznék azzal, hogy ki mit gondol.

Nem hiszem, hogy a strandon csak olyanok mászkálnak, akiknek tökéletes a teste. :) Nem Bikini modellek járnak oda.

Hány cm vagy és hány kg?

2024. jún. 19. 10:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolso nagyon tetszik a magabiztossagod nagyon tisztelem <3

177cm és 69kg sokan nem hiszik el hogy 69 vagyok ugy ertve elvileg kevesebbnek nezek ki. Izmosabb vagyok, szinte nem birok magamon hajat fogni. Inkabb a genetikammal van a baj de nem tudok mit tenni :(

2024. jún. 19. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a lelkeddel van baj. Szerintem nyugodtan menj ki, először rövidebb időre.

Ha nem történik semmi, nem szólnak rád, akkor nyugodtan mehetsz.

2024. jún. 19. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
7. Sztem tuti rászólnak a kérdezőre, 177 centivel nem lehet strandra menni, csak 176.5 a maximum, illetve 177.5-től is lehet. És a 69 kg sem jó, mert csak 68 kg alatti és 70 feletti mehet csak strandra. :)
2024. jún. 19. 12:58
 9/11 anonim válasza:
100%

#5 Aranyos vagy, de hidd el, én se vagyok a magabizotásság minta példánya, de igyekszem. :)

Ezzel a magasággal, és kg-val egyáltalán nincs okod aggódni.

Hidd el sokszor nem az számít hogy nézel ki, hanem maga a megjelenés.

Egy lány akin van +20 kg, de magabiztos a megjelenése, az igazán megnyerő tud lenni, az én véleményem szerint.

Ahogy a #7-es írta, lelkeddel van még dolgozni való, ami persze baromi nehéz és melós. De kívánom a legjobbakat! :)

2024. jún. 19. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem pasizz be. Ő biztosan meg tudná győzni, hogy szép vagy. És akkor talán nem is akarsz majd másnak tetszeni.
2024. jún. 19. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!