Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha az erkélyen CD-ket lógatok...

Ha az erkélyen CD-ket lógatok zsinórokon amik folyamatosan össze-vissza forognak és visszaverik a fényt mindenféle színben, az hatásos galambok ellen?

Figyelt kérdés

jún. 16. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom.
jún. 16. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán. Ki kell próbálni.

Esetleg még PET palackokat lehet egymás alá fűzni a nyakuknál foga és azt felakasztanu.

De sajnos a galamb bolond. Ha neki ott van dolga (például ott fészkel), akkor oda fog menni akkor is ha zavarják.

jún. 16. 11:22
 3/5 TappancsMancs ***** válasza:
Szerintem is próbáld ki.
jún. 16. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem. Mi is ezt csináltuk, tudod mi lett az eredmény? A galamb felrepült az erkély szegélyére, megvárta, amíg szétnyílnak előtte a DVD-k, és beugrott közöttük. Abszolút nem érdekli őket.
jún. 16. 14:07
 5/5 Törpilla57 válasza:

Nálunk sem vált be. Igaz, mi csak 5 db. CD lemezt tettünk ki, villognak, forognak, de a galambokat nem zavarja, fél méterről rám néztek és "kiröhögtek", hogy tapsolok, csattogok nekik... Vettem a Lidl-ben szélforgókat, ezüst színű, és valami nagyon fényes, fényvisszaverő pötyök vannak még rajtuk. Ezek sem érdeklik őket, simán berepülnek és tojnak, pedig szinte folyamatosan itthon vagyunk és próbáljuk őket elhessegetni. Már sajnálom is őket, de a "piszkításuk" nagyon idegesít. Nem értem, mert nem ide születtek, miért nem keresnek valami árnyékos erdőrészt? vagy városi liget fáját?

2-es válaszolónak: bocs, de a galamb nem bolond, hanem csak az ösztöne hajtja: mindenáron szaporodni, tojást rakni, fiókákat nevelni akar és ezért mindent megtesz.

jún. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!