Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Terhes vagyok?mit gondoltok?

Terhes vagyok?mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Késik 1 hete. Teszteltem hétfőn,kedden és szerdán,mind a 3 teszt pozitív lett,Ma (pénteken) csináltam megint egyet és negativ.

És ugyan olyan tesztet vettem mint amilyen az egyik a 3 teszt közűl amit csináltam..én tényleg nem értem

jún. 14. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár A tesztek sem 100%-ban megbizhatóan működőképesek, de szerintem 3 pozitiv és 1 negativ eredmény után te bizony terhes van.
jún. 14. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Kérdés hogy mikor és milyen volt az utolsó aktus,lehet-e rá mód.
jún. 14. 14:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni hogy természetesen akarjuk a babát és már vagy fél éve probálkozunk de nem jött össze.és igen,lehet rá mód mert tudom mikor ovuláltam és akkor voltunk együtt.csak picit olyan nehéz elhinni
jún. 14. 14:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Megyek hétfőn nőgyógyászhoz,az időpontom megvan már egy hónapja de azért mert azthittem hogy van valami probléma velem hogy nem jön össze..és most pont össze jön. Érdekes lesz ezt elmondani a nőgyógyásznak😂
jún. 14. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Na b+, azt mondtad hogy szeded a fogamzásgátlót.
jún. 14. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Elég komolytalan vagy kérdező. Biztos, hogy ilyen agyafogyottan gyereket akarsz vállalni?
jún. 15. 04:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért vagyok komolytalan? Azért mert elmondom a szituációt amiben jelen pillanat vagyok? Egyszerűen csak boldog vagyok,nem lehet viccelni vagy mi? Az ilyen emberekkel van baj mint veled kedves válaszoló,hogy még az élő fába is bele köt🙂
jún. 15. 08:26
 8/8 anonim válasza:
Szerintem csinálj esetleg még 1 tesztet, figyeld a tested és legkésőbb következő hónapban meglátod, hogy mi van. Örülök az örömödnek, ne is törődj azzal, aki komolytalannak tart, szerintem ebben semmi rossz nincsen + az élethez kell humor:D
jún. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!