Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az a számlázási cím?

Mi az a számlázási cím?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy csomagot. Postán maradó csomagnak jelöltem be szóval a postán fogom átvenni és készpénzzel kifizetem. A számlázási címre fognak nekem küldeni valamit? Vagy az mire van?
2024. jún. 11. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem küldenek oda semmit. Azt írják a számlára a vevő címéhez.
2024. jún. 11. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A számla kötelező adata. Ha papír alapú számlát adnak, a csomagban lesz benne, ha elektronikusat, akkor e-mailben kapod meg. A számlázási címre nem küldenek semmit, ha nem az a kézbesítési cím.
2024. jún. 11. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell külön megadni a szállítási címet, ami eltérhet a számlázási címtől. Ha magánszemélyként vásárolsz, akkor ez neked arra jó, hogy egyértelműen bizonyítani tudod, hogy te vetted meg, mert gondolom Tóth Jóskából meg Kovács Pistából nem csak egy él az országban. Viszont sokkal érdekesebb a számlázási cím abban az esetben, ha jogi személyként (cég) vásárolsz, mivel akkor csak a cég bejelentett címére lehet számlát kérni, és könyvelés szempontjából sem mindegy.
2024. jún. 11. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kapsz semmit a csomag érkezéséről.
2024. jún. 12. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!