Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan usszam meg, hogy ne...

Hogyan usszam meg, hogy ne keljen egy hétig suliba mennem? Tudom, tudom nem kénne lógni stb..de most nagy szarban vagyok ;") Fontos hozzá tenni, hogy édesanyám ezt nagyon komolyan veszi, szóval olyan tanácsokat kérek amik tényleg segítenek :D

Figyelt kérdés

jún. 9. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem leszel kisebb bajban, ha lógsz. Ideje lenne felnőni és felelősséget vállalni a tetteidért, nem bujkálni. (amúgy a dupla tagadással az ellenkezőjét akarod elérni - lehet mégis csak lenne értelme iskolába járni és tanulni valamit)
jún. 9. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy hét múlva is ugyanazokat a dolgozatokat kellene megírnod, mint amiket most elmulasztottál.
jún. 9. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 Ha technikumba jár a Kérdező, akkor jövő hét az utolsó, tehát nem írja meg :D

Kérdező, én se vagyok a lógás híve, de a hasmenést senki nem fogja ellenőrizni, azt meg csak be tudod adni, hogy fáj a pocid :D

jún. 9. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl én egyenesen megmondtam mindig a dokimnak az igazat és ezt értékelve kiírt simán.

Szüleidnek meg azt mondod hasmenés. Hogy legyen is, ahhoz elég ha iszol egy ilyen teát:

[link]

Nyugi, csak salaktalanít, kipucolja a beleket, bélfalat. Egészséges is időnként egy ilyen kúra és még alibid is lesz.

jún. 10. 11:49
 5/5 anonim válasza:
Igyál romlott tejet s rá citromos vizet de ilyen nagyon savanyú. Majdnem hánytam este e miatt csak le nyeltem=")
jún. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!