Hogyan usszam meg, hogy ne keljen egy hétig suliba mennem? Tudom, tudom nem kénne lógni stb..de most nagy szarban vagyok ;") Fontos hozzá tenni, hogy édesanyám ezt nagyon komolyan veszi, szóval olyan tanácsokat kérek amik tényleg segítenek :D
Figyelt kérdés
jún. 9. 13:34
1/5 anonim válasza:
Nem leszel kisebb bajban, ha lógsz. Ideje lenne felnőni és felelősséget vállalni a tetteidért, nem bujkálni. (amúgy a dupla tagadással az ellenkezőjét akarod elérni - lehet mégis csak lenne értelme iskolába járni és tanulni valamit)
2/5 anonim válasza:
Egy hét múlva is ugyanazokat a dolgozatokat kellene megírnod, mint amiket most elmulasztottál.
3/5 anonim válasza:
#2 Ha technikumba jár a Kérdező, akkor jövő hét az utolsó, tehát nem írja meg :D
Kérdező, én se vagyok a lógás híve, de a hasmenést senki nem fogja ellenőrizni, azt meg csak be tudod adni, hogy fáj a pocid :D
4/5 anonim válasza:
Pl én egyenesen megmondtam mindig a dokimnak az igazat és ezt értékelve kiírt simán.
Szüleidnek meg azt mondod hasmenés. Hogy legyen is, ahhoz elég ha iszol egy ilyen teát:
Nyugi, csak salaktalanít, kipucolja a beleket, bélfalat. Egészséges is időnként egy ilyen kúra és még alibid is lesz.
5/5 anonim válasza:
Igyál romlott tejet s rá citromos vizet de ilyen nagyon savanyú. Majdnem hánytam este e miatt csak le nyeltem=")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!