Most mit tegyek?(nézd meg a leírást)
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy nekem nincsenek barátaim.Jó természetesen nekem is voltak de mind elmentek.3 barátnőm volt eddig így 17 évesen(tudom eléggé durva)mindegyiktől megkérdeztem hogy miért hagytak ott és kb mindegyiktől azt kaptam meg hogy mert én sokkal szebb vagyok jobbak a jegyeim jobb az alakom támogató a családom és jó a párkapcsolatom.Nem azért írom ezt mert fel akarok ezzel vágni de ebbe Belefáradtam.A suliban is ezekért piszkálnak és kiközösítenek.Nem akarok rosszabb lenni mert végülis örülök hogy vannak irigylőim de így nem bírok barátokat szerezni.Azt gondolom hogy egy barátnak örülnie kellenne a másiknak a sikerének és támogatni őt mindenben.Az én részemről ezek mindig megvoltak.Az ő részükről viszont sosem.Mondjátok szerintetek most mit csináljak?Egyáltalán jól látom ezt a helyzetet?Az előző barátnőm depressziós lett miattam és nagyon nagy a bűntudatom.Én nem akarok senkivel sem versengeni és senkinek sem rosszat tenni.Nagyon nem és én tényleg nem tudom mit csináljak.Nem akarok lealacsonyodni az ő szintjükre.jún. 2. 13:17
1/3 anonim válasza:
Nem a megfelelő környezetben keresed a barátokat.
Azt írod, van párod. Akkor ő egyúttal a barátod is, nem?
Az ő baráti köre nem felel meg?
Nem kell görcsösen barátokat keresni.
2/3 Noren1989 válasza:
1, nem ismered fel a kamudumàt
2, az, h örülsz az irigyeknek, csak azt sugallja, h nem a megfelelő emberekkel foglalkozol
3, a kihasznàlàs jeleit mutattàk a baràtnőid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!