Amikor kérdésre válaszoltok, akkor a leírást is végigolvassátok vagy csak egybőr írni kezditek a kérdést?
Szia!
Én a legtöbb esetben végig szoktam olvasni, mert a kérdező gyakran a leírásba szokta elhelyezni az információk nagyrészét.
Pl.:
"Mit tegyek? (Többi lent)"
Én mindent elolvasok válasz előtt, mert bármi adhat plusz infót ahhoz, hogy megfelelően tudjak válaszolni.
(és próbálom a többszörösen összetettebbnél, összetettebb mondatokat is kigubancolni, amennyiben van rá energiám. Ha nincs, bele sem kezdek a válaszba.)
A kérdésedben gubanc van ezért értelemzavaró, de eddig mindenki megsejtetet, hogy mit akarsz kérdezni.
Íme a kérdésed röviden: "Amikor kérdésre válaszoltok, akkor... egybőr írni kezditek a kérdést?" Ha válaszolunk, akkor nem a kérdést kezdjük egybőL írni, hanem a választ írjuk.
Én általában elolvasom a kérdést teljes hosszában.
#6-os,
ha nem olvasod el a kérdést, akkor mire tudsz választ adni? Most is válaszoltál, de nem olvastad a kérdést? Valami sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!