Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy ha légiutas...

Az igaz, hogy ha légiutas kisérő szeretnék lenni akkor nem lehet anyajegybaz arcomon?

Figyelt kérdés
Ha igaz melyik légitársaságoknál van így és melyiknél nem?

máj. 30. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, ez elég diszkriminatív. Illetve ha így is van esetleg bárhol, akkor is létezik mindenféle kencefice, amit a nők az arcukra kennek, és eltünteti az anyajegyeket.
máj. 30. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kizáró ok.
máj. 30. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tartom kizártnak. Még a fogakat is nézik. Esztétikus, szép megjelenés alap követelmény a tudás mellett.

Nem véletlen. Ahogy a fizu sem.

máj. 31. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egy cikkben terjed évek óta, mindenféle egyéb, kifejezetten adott légitársaságra vonatkozó elvárással együtt. Soha egyetlen cég hirdetésében sem olvastam ezt így kizáró okként (túl vagyok kb 100 db-on, van közöm a szakmához évek óta), tehát globálisan biztosan nem igaz. Az viszont tény, hogy egy stewardessnél igenis számít a külső, tehát ha valami csúnya, feltűnő anyajegy, az sajnos lehet ok az elutasításra, de ezt nem fogják nyíltan megmondani neked. Na meg ezért nem mindegy, hova jelentkezel, Wizzhez, Ryanhez nem tolonganak már az emberek, az Emiratesnél meg egyetlen nyílt napon összegyűlik több száz jelölt, na ott megtehetik, hogy piti dolgok alapján is válogassanak.
jún. 1. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg több légitársaságot.
jún. 5. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz! Nekem is van anyajegy az arcomon és sok másik kollégámnak is és vígan repkedünk.
nov. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!