Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek légiutaskísérő?...

Lehetek légiutaskísérő? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

165 cm magasság van megadva és elérni a 210cm-ert. Én 161cm vagyok, de elérem lábujjhegyen a 210cm-ert, sőt többet is egy kicsit. (Lemértük)

A Wizz Air lenne a cél.

2020. máj. 18. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
A két feltételnek együtt kell teljesülni, ezt jelenti az "ÉS" kötőszó, érted? Ha csak az egyik kellene, akkor "VAGY" lenne a kötőszó.
2020. máj. 18. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Állítólag A Wizz Air egy szarrágó cég ilyen tekintetben. A légiutaskísérők közt is a szebbek keresnek jól mert azokat első osztályra rakják.

De ha ez az életpálya kell neked akkor a Wizz Air ugródeszka lehet egy normálisabb céghez.

2020. máj. 23. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es, nem tudom, hogy azt kifejezetten a Wizzre értetted-e, de náluk mindenesetre nincs első osztály. A többi cég pedig elsősorban a rutin, az elégedettség alapján (ha sok panasz van valakire, az gond) válogat, mikor purser stb előléptetésről van szó. Tény, hogy a külső is számít, de nem az a legfontosabb, ráadásul a nívós légitársaságok (ahol első osztály van, az már annak mondható) nyilván nem mondják ki, de alapból nem nagyon vesznek fel kifejezetten csúnya embereket, legalább sminkben, egyenruhában jól kell kinézned. De ezt már az open dayen ki tudják szűrni.

Kérdező, azt ajánlom, hogy próbálkozz meg. Személyesen nem voltam Wizz open dayen, de többször hallottam már, hogy a konkrét testmagasságot nem méregetik, csak azt, hogy a 210-et eléred-e (de ebből nem engednek, a biztonsági felszerelés van olyan magasan pl, azt le kell tudnod venni majd). Vegyél fel egy jó magas sarkú cipőt (persze ne brutál tűsarkút, ízléses legyen) :) a 210 cm ellenőrzésénél tudtommal le kell majd venni, de gondolom, mezítláb éred el, akkor meg ez nem lesz gond.

2020. máj. 27. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3-mas.

Igen, mezítláb érem el, a 210-et, de megnyugtattál, ezzel, hogy miket hallottál. :)

2020. máj. 28. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha eléred a 210cm-et, akkor nem lehet gond :)

Ha szeretnéd, akkor írj és mesélek kicsit a felvételiről.

2020. jún. 10. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!