Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valakit egy...

Hogyan lehet valakit egy faluból kilakoltatni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok remélem valaki tud nekem segíteni egy faluban élek a családommal amit nem szeretnék neg nevezni van itt egy család akikkel sem én és mások sem szeretnének együtt élni hozzá teszem semmiféle faj megkülömböztetés vagy fajgyűlölködés az ok amiért ez a helyzet hanem a viselkedés! A kérdésem az lenne hogy van-e valamien jogi út vagy valami ami segítségünkre lenne abban hogy ez a család el hagyja a falut ? köszönöm előre is a válaszokat !
2024. máj. 29. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
3-4 markos legény és mindennap elverni a hangadókat.
2024. máj. 29. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos hazánkban a hatóságok meg sem próbálnak tenni a hasonló viselkedésű, bűnöző életmódot folytató személyek, családok ellen. Nem védik meg a becsületesen dolgozó embereket.
2024. máj. 29. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
29%

Nincs erre semmiféle lehetőség.

Illetve kettő van:

1: Kiirtani őket – ami ügye eléggé nem méltó mihozzánk

2: A bajt áttolni másokra

Ha el lehetne őket költöztetni őket máshova, akkor az ott élők életét keserítené meg.

2024. máj. 29. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:
értem nincs jogi út majd lesz jogtalan akkor és ennyi köszönöm mindenkinek
2024. máj. 29. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Mi a kifogás tárgya? Pusztán a származás, vagy viselkedés, életmód? Szerencsére én olyan helyen élek, ahol csak kevés roma család él, de velük semmi, de semmi baj nincs. Dolgoznak, gyermeket nevelnek stb.

Ha törvénybe ütköző dolgokat művelnek, akkor lehet a hatóságok segítségét kérni. Nem kell feltétlenül bűncselekmény hozzá. Hangoskodás, szeméttelep kialakítása stb. is elég lehet.

Nem vagyok naiv, tudom, ezek sokszor eredménytelenek.

2024. máj. 29. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Akármilyen a viselkedésük nekk is ott van gondolom saját házuk, területük.

Csak óvatosan az illegális megoldásokkal, mert visszanyalhat a fagyi pl jogi/legális úton és rábaszhattok (elnézést a kifejezésért).

2024. máj. 29. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy van lehetőség.

Pár kissebb településen előfordult hogy áron felül megvették a házat így telepítették ki.

2024. máj. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!