Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akkor lelki szemetesláda...

Akkor lelki szemetesláda vagyok csak?

Figyelt kérdés
Úgy egy éve szerelmi bánatom volt, amikor megismertem egy fiút, akibe szerelmes lettem, és összejöttünk. Az Ő egyik osztálytársa nagyon jó barátom lett. Sokat segítettünk egymásnak szerelmi bánat idején, egymásnak mondtuk el a bajainkat, és tök jó volt. Ma elmondott nekem a jó barátom egy titkot, és hozzátette, hogy én vagyok az egyetlen, aki tud róla. Akkor most igaz barátnak tart, és azért mondta el, vagy csak kellett egy lelki szemetesláda?
2010. okt. 29. 04:46
 1/5 anonim ***** válasza:

mér' amikor te beszéltél neki a szerelmi bánatodnak, akkor lelki szemetesládának nézted?

vicces, hogy ő annyira barátnak tart, hogy a titkait osztja meg veled, te meg kételkedsz benne....

2010. okt. 29. 05:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Elbizonytalanított egy illető beszólása, aki pszichológusnak készül. :S
2010. okt. 29. 05:21
 3/5 bénabéla11 válasza:
felejsd el a pszichológusokat! örökre...
2010. okt. 29. 07:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A "lelki szemetesláda" annyit jelent, hogy te vagy a legföbb bizalmasa - ez a kifejezés eleinte inkább tréfásan annyit jelentett, hogy egy nagyon beleérzö személy,akihez sok embernek van bizalma, mára egyesek (mint az általad emlitett pszichilógus is) ezt negativnak akarja beállitani, szerintem irigységböl.
2010. okt. 29. 07:32
 5/5 anonim válasza:
100%

Hi!

Végzős pszichológus hallgatóként van kis rálátásom hallgatótársaimra. Az alábbiakat azért vedd figyelembe, amikor a beszlóást értékeled magadban :D

Attól még, hogy valaki pszichológiát tanul, nem jelenti azt, hogy:

1. pszichológusnak való

2. megtanulta, amit meg kellett

3. érti, amit megtanult

4. használni is tudja, amit megtanult

5. úgy használja, ahogy kell

6. olyan közegben használja, ahol kell

7. nem egy szűklátókörű, érzéketlen marha

8. ha még nem tanulja egyetemen, akkor meg nem számít, annak készül-e, vagy sem.

Szerintem csak nagyon jó barátja vagy az illetőnek, és megbízik benned. Ennyi.

2010. okt. 29. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!