Vizsga előtti stressz csillapítására tippek?
Figyelt kérdés
Sok vizsga áll előttem a közeljövőben és stresszes vagyok tőle. Nektek vannak praktiáitok hogy hogyan csillapítsátok a stresszt?máj. 19. 23:15
1/5 anonim válasza:
Bedobsz kettő Xanaxot, iszol rá egy liter pálinkát oszt hót' nyugott leszel.
Viccet félretéve, levendulatea.
3/5 anonim válasza:
1 - felkészülés
2 - rendszeres kiszakadás a stresszből: mozgás, társasági élet, stb, ami feltölt
3 - amikor odamész vizsgázni, akkor a vizsga idejére oda és csak oda figyelsz
Érdekességképp, ha már 1-es (viccből) említette: a Xanax talán népgyógyszer, de rövid távon, kb a hatóidő erejéig rontja a kognitív képességeket, szóval vizsgára rossz stratégia. Igaz, életvitel javításra is az, legalább is tudtommal addiktív.
4/5 anonim válasza:
Felkészülés és az utolsó 1-2 napban pihenés max este át olvasod.
Vagy pálinka. 😂
Sok sikert a vizsgához.
5/5 anonim válasza:
Nyugodj meg, attól megnyugszol. Egyébként nekem is a nyakamon van a vizsgaidőszak, én alkohollal kezelem az ezzel járó extra stresszt. És nekem aztán van is okom stresszelni, mivel az elmúlt félévben 0 előadáson vagy szemináriumon vettem részt, és biztos vagyok benne, hogy lesz olyan vizsga, ami megakaszthat. Azért nem az összes, pár tárgyat jól tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!